BNR Nieuwsradio: Méér dan B2B

Méér dan radio

Je doelgroep zoekt betrouwbaar nieuws om zo weloverwogen beslissingen te nemen. Dat nieuws vinden ze bij BNR Nieuwsradio niet alleen via FM, maar steeds vaker ook via digital audio. Luisteren tijdens de spits is verschoven naar luisteren tussen de spitsen. En dat betekent dat je de hele dag in contact kunt zijn met je doelgroep. We zijn trouwens niet alleen sterk in de B2B doelgroep; ook binnen AB1 en HBO+ bereiken we altijd het publiek dat relevant voor je is. Dat publiek luistert vandaag de dag overal en altijd en wij zorgen er voor dat je merk altijd daar is waar je doelgroep is. Met radiocommercials, podcasts, digital audio advertising en sponsoring.

We bekijken graag samen met jou hoe je via BNR Nieuwsradio het meest effectief je doelgroep kunt bereiken.

NEEM DIRECT CONTACT OP

Je merk is niet voor iedereen

BNR Nieuwsradio gelukkig ook niet.

AB1 en B2B zijn veelgevraagde inkoopdoelgroepen in de mediawereld. Beide doelgroepen bevatten echter meer mensen die niet wilt bereiken met je boodschap dan mensen die je wel wilt bereiken. BNR heeft een scherp bereik in de AB1 doelgroep mét een dubbel modaal inkomen. En in de B2B doelgroep mét een fulltime baan. Voor het gericht aanspreken van relevante doelgroepen, ben je bij BNR dus aan het juiste adres. Een weekbereik van meer dan 10% in alle scherpe en relevante doelgroepen voor wie jouw boodschap echt bedoeld is.

Bereik wie je echt wilt bereiken, met BNR Nieuwsradio.

5000000

Digital pageviews per maand

2000000

Podcast downloads per maand

1200000

Radiolivestream starts per maand

1300000

Bezoekers bnr.nl per maand

De spits is er nog

Alleen duurt ie nu de hele dag.

Luisteren tijdens de spits is verschoven naar luisteren tussen de spitsen. En dat betekent dat je de hele dag in contact kunt staan met je doelgroep. BNR Nieuwsradio heeft vorig jaar een enorme digitale groei doorgemaakt; zowel de luistercijfers van de BNR podcasts als de radiolivestream gingen vorig jaar door het dak. Inmiddels zijn er maandelijks 1,2 miljoen radiolivestream starts en maar liefst 2 miljoen podcast downloads. En dat biedt kansen. Kansen om je doelgroep via digital audio advertising te bereiken, en te raken. Precies tussen de oren.

BNR digital audio in cijfers (2020 vs 2019)

Toename bezoekers op BNR.nl 0

Toename BNR podcast downloads 0

Toename BNR radiolivestream starts 0

2020: BNR-luisteraars omarmen podcasts

2021: Adverteerders omarmen de kans om hun doelgroep te bereiken.

De BNR-luisteraars hebben massaal de kracht en de diepgang van podcasts ontdekt. En tegelijkertijd ontdekken onze adverteerders dat dit een unieke kans is om hun doelgroep te bereiken. Een doelgroep die vandaag de dag overal en altijd luistert. De merken die met BNR branded podcasts maken, ervaren een brand lift van gemiddeld 50%. BNR Nieuwsradio is met 20 jaar audio-ervaring dé expert in podcasts.

Hoe gaan we je doelstellingen behalen?

Met radiocommercials, podcasts, digital audio advertising of sponsoring? Bel 020 592 8585, mail naar salessupport@fdmediagroep.nl of vul ons contactformulier in om samen uit te zoeken wat je merk nodig heeft.

AAN DE SLAG MET BNR!