FD Business

In het bedrijfsleven staan beslissers elke dag voor cruciale uitdagingen. Voor hun bedrijf, voor hun klanten, voor de maatschappij. De FD Business titels bieden onafhankelijke, betrouwbare en onmisbare informatie om deze beslissingen weloverwogen te maken. Online, in print en via toonaangevende community events. Waar het FD een baken is voor beslissers in het hele financieel-economische veld, zijn de FD Business titels dat binnen hun eigen domein.

FD Business
Hét platform voor beleggingsprofessionals

Fondsnieuws

Fondsnieuws is dé informatiebron voor iedereen die in of met de beleggingsindustrie in Nederland werkt. Het platform bereikt professionals in zowel de wholesale als in de institutionele wereld en is Fondsnieuws een ‘must-read’ voor advocaten, consultants, toezichthouders en ict-bedrijven die in de Nederlandse beleggingsindustrie actief zijn. Fondsnieuws bedient haar doelgroep via een online platform, een magazine, verschillende kennis- en netwerkevents en social media.

Hét platform voor en door economen

ESB

Wie wil begrijpen hoe de economie in elkaar steekt, vindt in ESB (Economisch Statistische Berichten) de ideale informatiebron. Al meer dan honderd jaar biedt ESB inzicht in markten en beleidsargumenten. . Behalve een economische vakblad is ESB ook hét communicatieplatform voor economie en beleid. ESB wordt uitgegeven in samenwerking met de Koninklijke Vereniging voor de Staathuiskunde (KVS), de beroepsvereniging van economen.

ESB bedient een niche, maar wel een unieke en invloedrijke niche. Je kunt bij ESB adverteren in print, online met een banner op de website of als een uitgelicht item op de agenda en in de nieuwsbrief. Daarnaast is het mogelijk een thema aan te dragen voor een speciale uitgave van ESB.

Voor discussie en kennisdeling in de pensioensector

Pensioen Pro

Pensioen Pro is dé nieuws- en informatiebron voor de Nederlandse pensioen- en beleggingssector. Hier vinden institutionele beleggers en pensioenprofessionals alle informatie die voor hen onmisbaar is.

Wil je adverteren in Pensioen Pro, een profiel laten opnemen in de Vermogensbeheergids of als sponsor meedoen aan congressen of de Pensioenfonds Awards? Bekijk dan het media pack voor meer informatie.

Nieuws over de energiesector

Energeia

Energeia Energienieuws informeert energieprofessionals dagelijks over hun eigen sector. Energeia Energienieuws komt elke werkdag met actuele, relevante nieuwsartikelen over elektriciteit, warmte, gas en renewables.

Energeia biedt adverteerders high-impact media-oplossingen, van branded content en programmatic advertising tot event sponsorships. Daarmee genereer je maximaal bereik onder 8.600 professionals in het hart van de energiesector. Bekijk het media pack 2021 voor de mogelijkheden.

De Jurist

De Jurist is dé nieuws- en informatiebron voor bedrijfsjuristen en advocaten in de zakelijke dienstverlening. Het redactionele uitgangspunt: zakelijk nieuws brengen vanuit juridisch perspectief. Hier vinden juristen en advocaten in de zakelijke markt informatie die voor hen onmisbaar is.

De Jurist is een journalistiek onafhankelijke publicatie; adverteerders hebben op geen enkele wijze invloed op de redactionele inhoud.

Voor adverteerders biedt De Jurist interessante media-oplossingen om maximaal bereik te genereren onder juridisch geïnteresseerde beslissers, beleidsmakers en ondernemers in zakelijk Nederland. Interesse? Bekijk het media pack 2021 voor de mogelijkheden.