FD Business

In het bedrijfsleven staan beslissers elke dag voor cruciale uitdagingen. Voor hun bedrijf, voor hun klanten, voor de maatschappij. De FD Business titels bieden onafhankelijke, betrouwbare en onmisbare informatie om deze beslissingen weloverwogen te maken. Online, in print en via toonaangevende community events. Waar het FD een baken is voor beslissers in het hele financieel-economische veld, zijn de FD Business titels dat binnen hun eigen domein.

FD Business
Voor discussie en kennisdeling in de pensioensector

Pensioen Pro

Pensioen Pro is dé nieuws- en informatiebron voor de Nederlandse pensioen- en beleggingssector. Hier vinden institutionele beleggers en pensioenprofessionals alle informatie die voor hen onmisbaar is.

Wil je adverteren in Pensioen Pro, een profiel laten opnemen in de Vermogensbeheergids of als sponsor meedoen aan congressen of de Pensioenfonds Awards? Bekijk dan het media pack voor meer informatie.

Nieuws over de energiesector

Energeia

Energeia is markt-leidende online nieuwsbron over dagelijkse financieel-economische, politieke, juridische, sociale, technische en commerciële ontwikkelingen in de Nederlandse energiesector. Daarnaast organiseert Energeia enkele vooraanstaande congressen en initiatieven voor deze sector. Klik hier voor meer informatie over sponsormogelijkheden.

key facts, compelling stories, fresh insights

Impact Investor

Impact investor is your free impact and responsible finance newsletter exploring the impact investing market. Not all impact is created equal and investors are struggling to find independent news and information. With reporters in Belgium, Germany, Sweden, the UK and the Netherlands, we cover the impact market from a distinctly European perspective. Our experienced journalists provide an independent voice, combining sharp reporting with storytelling.

 

The platform reaches professionals in the institutional as well as the private sector. This specialised title serves its audience through an online platform, a twice-weekly newsletter and a range of knowledge and networking events, as well as social media.

Hét platform voor en door economen

ESB

Wie wil begrijpen hoe de economie in elkaar steekt, vindt in ESB (Economisch Statistische Berichten) de ideale informatiebron. Al meer dan honderd jaar biedt ESB inzicht in markten en beleidsargumenten. . Behalve een economische vakblad is ESB ook hét communicatieplatform voor economie en beleid. ESB wordt uitgegeven in samenwerking met de Koninklijke Vereniging voor de Staathuiskunde (KVS), de beroepsvereniging van economen.

ESB bedient een niche, maar wel een unieke en invloedrijke niche. Je kunt bij ESB adverteren in print, online met een banner op de website of als een uitgelicht item op de agenda en in de nieuwsbrief. Daarnaast is het mogelijk een thema aan te dragen voor een speciale uitgave van ESB.

PropertyEuro

FD Business participeert in PropertyEuro, de b2b uitgever voor vastgoedprofessionals in Nederland en Europa. Sinds 2006 bedient PropertyEuro overheden, projectontwikkelaars, beleggers en adviseurs met researchproducten, events, en (digitale en print) publicaties, waaronder het Nederlandstalige PropertyNL en het Engelstalige PropertyEU.

Contactformulier