Waarom digital audio advertising zo goed werkt:

Boodschap overdracht

Direct aan het begin van de podcast of radiolivestream wordt het spotje afgespeeld hierdoor communiceer je effectief. Door de hoge mate van aandacht profiteer je van betere boodschap overdracht.

Conversie optimalisatie

De campagne is snel meetbaar. De listen through rate nagenoeg 100% bij pre-rolls op de radiolivestream. Wij duiken dagelijks in de data en geven advies om te zorgen voor maximaal resultaat. Zo sturen we tijdig bij.

Uitgebreide targeting

Zowel op context als op bepaalde podcastselecties is targeting mogelijk. Deze mogelijkheden zijn uitgebreider dan bij een reguliere radiocampagne. Zo lever je de juiste boodschap bij de doelgroep.

Meer informatie?

Wij helpen jou om de juiste keuze te maken binnen de mogelijkheden die we bieden in digital audio advertising. Vrijblijvend met iemand sparren of advies vragen? Wij fungeren graag als klankbord. Vul je gegevens in en ontvang binnen 48 uur reactie op werkdagen.

Contactformulier

Door dit formulier in te vullen, geef je toestemming voor de verwerking van je persoonlijke gegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement

Cijfers waar we trots op zijn

1.300.000 Radiolivestream starts p/mnd

20% meer dan het jaar ervoor

5.000.000 Podcast downloads p/mnd

1.300.000 p/week

50% Gemiddelde brand lift

Merken die BNR brandstory inzetten

9% Gemiddelde stijging

Merkoverweging van BNR sponsor

Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen

Benieuwd welke oplossing het best past bij je doelgroep, uitdaging en budget? Maak gebruik van onze Media Advisor; krijg advies na het invullen van 3 korte vragen.
Liever een advies op maat? Bel direct 020 592 8585.