Digitaal

De juiste doelgroep voor jouw campagne

FD Mediagroep is bepalend in het financieel-economisch domein. We bieden altijd en overal toegang tot actuele, alerte en relevante informatie. Digitaal is dat via onze websites, apps, nieuwsbrieven en op social. Het Financieele Dagblad werkt digital first, dat betekent dat al het nieuws direct online staat. Er wordt niet gewacht op de krant van morgen. En BNR verbreedt zijn FM basis met audio on demand initiatieven zoals podcasting en smart radio.

FD Mediagroep positioneert zich als een ‘Baken voor beslissers’. We helpen executives, professionals en ondernemers vooruit door gezaghebbende, onafhankelijke en betrouwbare journalistiek. Zowel via de traditionele dragers, print en FD, als via alle digitale kanalen.
FD.nl bereikt 1,6 miljoen unieke bezoekers per maand en ruim 60% is onder de 54 jaar. 51% is C-level of werkzaam in het Hoger management. De bezoeker van BNR.nl is eveneens jong en BNR.nl bereikt 490.000 unieke bezoekers per maand.

Benieuwd naar de tarieven en mogelijkheden? Klik HIER om onze tariefkaart te downloaden of om direct jouw campagne te berekenen m.b.v. de online rekentool. Sales Support helpt je graag verder via het contactformulier of via +31 20 592 8585.

Voor de online aanleverspecificaties van klik HIER.

DE KRACHT VAN ONS DIGITALE PLATFORM

Opvallende nieuwe advertentieposities

Zoals de Super Header Plus: een impactvol rich media formaat welke cross device wordt uitgeserveerd. Claim de homepage van het FD en boek jouw Super Header Plus campagne vandaag nog in!

Hoge viewability

Geen impact zonder zichtbaarheid! De viewability van alle advertentieposities op het vernieuwde fd.nl is minimaal 50%. Liever minimaal 70% viewability? Vraag naar de mogelijkheden!

Nieuwe targeting opties

Je doelgroep scherp in het vizier? Maak gebruik van onze nieuwe targeting mogelijkheden! Met Contextual Targeting op de kerndomeinen van het FD, behaald jouw campagne optimaal resultaat met minimale waste.

Audience Extension

Maak gebruik van onze kwalitatieve first party data en vergroot het unieke bereik en de impact van jouw campagne, middels audience extension. Wij stellen graag een campagne op maat voor je samen.

2500000

unieke bezoekers p/m FD.nl

1300000

unieke bezoekers p/m BNR.nl

135000

Unieke gebruikers van de FD App per maand

54

Bijna 70% van de FD.nl bezoekers is jonger dan 54 jaar

Nieuwe mobiele formaten

Ruim 60% van het verkeer op fd.nl is mobiel. Daarom hebben we nieuwe impactvolle mobiele formaten beschikbaar! De mobile half page, mobile header en mobile portrait zijn vanaf nu beschikbaar. Naast uiteraard alle cross device formaten zoals de Super Header Plus, de rectangle en de advertorials.

Optimized Display Set

Lever minimaal drie formaten aan (Rectangle, half page en billboard) en wij zorgen ervoor dat jouw campagne geoptimaliseerd wordt voor het beste resultaat. We serveren jouw campagne over alle devices uit waardoor je meerdere contactmomenten met jouw doelgroep bereikt.

Rich Media

Met onze Rich Media mogelijkheden ga je de interactie aan met je doelgroep. Bijvoorbeeld met de In article Video, Super Header Plus, of Mobile Portrait Video ad. High impact formaten voor premium brands!

(Branded) Content mogelijkheden

Creëer extra engagement met jouw doelgroep door gebruik te maken van onze Content mogelijkheden. FD Mediagroep is uniek gezien ons hoog welstandige-, hoog opgeleide- en B2B-profiel van ingelogde gebruikers vanuit FD. BNR heeft een unieke positie wat betreft het bereiken van podcastluisteraars en werkend Nederland. Profiteer van de kracht van onze merken met jouw volgende branded content campagne.

Targeting mogelijkheden

Heb jij jouw doelgroep scherp in het vizier? Maak dan gebruik van onze targeting mogelijkheden! Zo hebben wij verschillende contextual targeting buckets beschikbaar op basis van de kerndomeinen van het FD. Of kies bijvoorbeeld voor targeting op basis van onze eigen first party data (C-level, branches, functies).

Audience extension

Op basis van onze eigen first party data zoeken we look-a-likes van jouw doelgroep. Daarnaast zorgen we ervoor dat jouw doelgroep ook op andere relevante (whitelisted) sites geactiveerd wordt door meerdere contactmomenten te creëren. Een hoger uniek bereik in combinatie met grotere exposure zal zorgen voor een optimale conversie.

De bezoekers van FD.nl en BNR.nl

Zijn C-level of hoger management 0

Bezoeken de sites mobiel of via de apps 0

Zijn minimaal 25 uur per week aan het werk 0

Super Header Plus

De cross device Super Header Plus is een Rich Media header over de volledige breedte van het beeldscherm met een half page ad. Claim de homepage van FD.nl met dit impactvolle formaat!

Meer informatie

Tariefkaart 2021 – Quickscan

Onze nieuwe advertentieformaten zijn geüpdate in onze quickscan tariefkaart. Meer weten over de online advertentiemogelijkheden? Vraag je accountmanager of Sales Support (salessupport@fdmediagroep.nl) om onze uitgebreide tariefkaart!