Waarom je nu met podcasting bezig wilt zijn

Claim thought leadership

Podcasts worden steeds populairder, ook op de zakelijke markt. Door doeltreffende content en expertise binnen jouw domein te delen in een podcast claim je als merk thought leadership.

Werk samen met de podcast expert van Nederland

BNR is inmiddels expert in het maken van podcasts. Er zijn zijn honderden BNR podcast bedacht, geproduceerd én gedistribueerd op eigen platforms en Spotify en iTunes.

Veel verschillende smaken

Naast het sponsoren van een bestaande BNR-podcast of het maken van een eigen reeks (BNR brandstory) kun je ook voor samenwerking kiezen met een BNR Special Podcast. Een BNR podcast maken in samenwerking met jouw merk.

Cijfers waar we trots op zijn

100% Toename podcast downloads

t.o.v. 2021 (3,8 miljoen downloads p/mnd)

50% Gemiddeld percentage mensen

Dat een podcast helemaal af luistert

50% Gemiddelde brand lift

Merken die BNR brandstory inzetten

60 Aantal BNR Brandstories

Gemaakt voor merken in 2020

Direct aan de slag met podcasting.

Podcast by BNR

Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van audio in het zakelijke domein helpen wij je met het vertalen van je merkuitdagingen naar podcast strategieën, van concept tot productie, distributie en promotie. Op onze podcast site zie, hoor en lees je alles over podcasts maken en sponsoren.

bnr microfoon zwart

Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen

Benieuwd welke oplossing het best past bij je doelgroep, uitdaging en budget? Maak gebruik van onze Media Advisor; krijg advies na het invullen van 3 korte vragen.
Liever een advies op maat? Bel direct 020 592 8585.