Print mogelijkheden

FD Mediagroep biedt zowel de lezer als adverteerder een rijke hoeveelheid printuitgaven in het financieel economisch domein.

Er gaat niets boven fysiek vasthouden; het unieke en handzame formaat van het FD intensiveert de gebruikerservaring voor zowel lezer als adverteerder. Printmedia geeft vertrouwen en wordt met aandacht gelezen. Het FD biedt volop mogelijkheden en kansen om te adverteren in print; de krant, FD Persoonlijk en de diverse print specials.

Print mogelijkheden

Cijfers waar we trots op zijn

181.000 Bereik maandag t/m zaterdag

FD-lezers

116.000 Betalende abonnees

4% meer t.o.v. vorig jaar

450.000 FM bereik

Gemiddeld weekbereik na eerste drie maanden NOM-RAM

250 B2B selectiviteit FD

Het scherpste bereik in B2B

Onze mogelijkheden binnen print-media

Het FD

Naast standaard formaten heeft het FD impactvolle advertentieformaten zoals bijvoorbeeld een doorlopende strook op de voor-en achterpagina van de krant.

FD Persoonlijk

FD Persoonlijk biedt de mogelijkheid om zeer doelgericht binnen het interessegebied van jouw doelgroep te adverteren.

Bekijk onze tariefkaart met de meest gekozen producten.

De voordelen van print

Relevant en zichtbaar in printmedia

Printmedia heeft een hoge informatiefactor, wordt met aandacht gelezen en het zorgt voor gespreksstof. Wees met je merk relevant en zichtbaar in print.  Onze lezers laten zich graag informeren en zien onze print titels als inspiratiebron.

Zorg dat je gezien wordt in print en lift mee op autoriteit

FD Mediagroep geeft merken toegang tot zakelijk Nederland. Binnen een brand safe omgeving communiceren met je doelgroep. Wij zorgen dat je gezien wordt met een krachtige campagne in print. Lift mee op de autoriteit van het FD en haar titels, dit zorgt voor vertrouwen en straalt af op je merk.

Opvallen met mooie print advertenties

Print adverteren is een van de oudste (visuele) communicatie middelen en nog steeds spelen print media een belangrijke rol in de dagelijkse nieuwsvoorziening. Door te adverteren in print media trek je visueel de aandacht en blijft je merk en communicatie boodschap hangen. Print is geschikt voor zowel informatieve en actiematige advertentie campagnes.

DenkProducties combineert inzet FD met BNR Nieuwsradio
Cases

DenkProducties combineert inzet FD met BNR Nieuwsradio

Doel: Verhogen traffic naar site en conversie, in vorm van inschrijvingen voor de beste en meest leerzame, ééndaagse (digitale) seminars.

Oplossing: Inzet spotcampagnes op BNR in combinatie met inserts in het FD

Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Benieuwd welke oplossing het best past bij je doelgroep, uitdaging en budget? Maak gebruik van onze Media Advisor; krijg advies na het invullen van 3 korte vragen.
Liever een advies op maat? Bel direct 020 592 8585.