Waarom adverteren op het digitale platform van BNR?

BNR luisteren? Jouw campagne zien

Ondernemend Nederland weet de kanalen van BNR goed te vinden: ruim de helft van alle BNR digital audio luisteraars luistert via de eigen digitale kanalen van BNR en ziet dus jouw display uiting.

Relevante klik

Optimaliseer je online campagne met high performance formaten voor die relevante klik naar jouw website. Bij BNR bereik je precies wie je wilt bereiken.

Explosieve groei BNR

Profiteer van de forse bezoekersgroei van de digitale BNR kanalen om zo het verkeer naar je website te verhogen. Door het hoogwaardige bereik gaat het altijd om kwalitatieve traffic.

Maximale aandacht voor je campagne?

Begin gelijk vandaag nog.
Jij zoekt graag de interactie op met je doelgroep. Wij gaan graag met jou in gesprek om de beste campagne samen te stellen aan de hand van jouw uitdagingen en doelstellingen. Altijd met een vrijblijvende en passende oplossing.

Contactformulier

Door dit formulier in te vullen, geef je toestemming voor de verwerking van je persoonlijke gegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement

Resultaten waar we trots op zijn

1.750.000 Bezoekers fd.nl p/mnd

Desktop, tablet en via de app

685 Winnaars FD Gazellen in 2020

In 2022

72.000 Gemiddeld aantal hoog welstandigen (W1)

Met een selectiviteitsindex van 217.

74.000 Gemiddeld aantal uit de hoogste social klasse (A)

Met een selectiviteitsindex van 208.

Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen

Benieuwd welke oplossing het best past bij je doelgroep, uitdaging en budget? Maak gebruik van onze Media Advisor; krijg advies na het invullen van 3 korte vragen.
Liever een advies op maat? Bel direct 020 592 8585.