De kracht van BNR op locatie

BNR op locatie

Een BNR locatie-uitzending bij jouw bedrijf of evenement zorgt gegarandeerd voor veel bereik en impact. En het biedt het juiste vermaak en de ideale netwerkgelegenheid. Uiteraard inclusief multimediale campagne die ervoor zorgt dat je bedrijf onder de aandacht komt van BNR luisteraars en lezers van het FD.

Radioprogramma’s of podcasts

Bekende populaire BNR-formats zoals Boekestijn en De Wijk (locatie-opname), The Friday Move, BNR Zakendoen, of BNR’s Big Five kunnen als opname of uitzending op locatie worden geboekt. Maar denk ook aan diverse BNR Specials, zoals BNR Digitaal, Werkverkenners of De Nationale Autoshow.

Het proces

BNR Nieuwsradio verzorgt BNR op locatie zowel redactioneel als productioneel. Op de locatie wordt de mobiele BNR-studio opgebouwd waar de programma of podcast BNR-presentatoren de gasten voor het programma ontvangen. Het publiek krijgt koptelefoons zodat ze actief kunnen meeluisteren. Ook is er mogelijk tot een extra inhoudelijk gedeelte, na de opname of uitzending.

Icon

Promotiecampagne

  • Radio

42 radiospots van 20 seconden op BNR met eigen boodschap, tijdvak ma-zo 06:00-24:00u (2 weken voorafgaand).
8 radiopromo’s van 30 seconden op BNR met aankondiging programma/ podcast en locatievermelding, tijdvak ma-vr 07:00-19:00 uur (in week van BNR op locatie).

  • Print

1 redactionele aankondigingsadvertentie in het FD op de dag van uitzending of lancering podcastaflevering, met locatie vermelding.
1 commerciële advertentie van 96 x 87 mm in het FD op de dag van uitzending of lancering podcastaflevering (nabij aankondigingsadvertentie) met een eigen boodschap.

  • Online

30.000 impressies (crossmedia) rectangles op in de week voorafgaand aan de uitzending, met eigen boodschap.

Bovenstaande mediamiddelen dienen door adverteerder te worden aangeleverd, met uitzondering van de radiopromo’s en redactionele aankondigingsadvertentie in het FD.

BNR vanaf jouw locatie?

Benieuwd geworden naar wat BNR op locatie voor jouw merk kan betekenen? Vul het formulier in en we nemen snel contact met je op.

Investering

  • BNR op locatie (inclusief campagne) € 17.500,- ex btw.
  • BNR op locatie (inclusief campagne) + extra inhoudelijk gedeelte (debat, mini-college, Q&A sessie) € 20.000,- ex btw.

Contactformulier

Door dit formulier in te vullen, geef je toestemming voor de verwerking van je persoonlijke gegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement

Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen

Benieuwd welke oplossing het best past bij je doelgroep, uitdaging en budget? Maak gebruik van onze Media Advisor; krijg advies na het invullen van 3 korte vragen.
Liever een advies op maat? Bel direct 020 592 8585.