De kracht van een locatie-uitzending

Je bedrijf in de spotlight

Een BNR locatie-uitzending bij jouw bedrijf of evenement zorgt gegarandeerd voor veel bereik en impact. En het biedt het juiste vermaak en de ideale netwerkgelegenheid. Uiteraard inclusief multimediale campagne die ervoor zorgt dat je bedrijf onder de aandacht komt van BNR luisteraars en lezers van het FD.

Bekende programma's en hosts

Bekende populaire BNR-programma’s zoals The Friday Move, BNR Zakendoen, of BNR’s Big Five kunnen als locatie-uitzending worden geboekt. Maar denk ook aan diverse BNR Specials, zoals BNR Digitaal, BNR Beter of BNR De Nationale Autoshow.

Het proces

BNR Nieuwsradio verzorgt de locatie-uitzending zowel redactioneel als productioneel. Op de locatie wordt de mobiele BNR-studio opgebouwd waar de BNR-presentatoren de gasten voor het programma ontvangen. Ook is er mogelijkheid tot een Off Air gedeelte en de opname van een podcast.

Icon

Promotiecampagne

  • Event:

Exposure tijdens het event op de locatie.

  • Radio:

42 radiospots van 20 seconden op BNR, in het tijdvak ma-zo 06:00-20:00u.

8 promo’s van 30 seconden op BNR met aankondiging programma en locatie vermelding van jullie als sponsor. Tijdvak ma-zo 06:00-20:00 uur.

  • Print:

1 aankondigingsadvertentie in het FD op de dag van uitzending, met locatie vermelding van jullie als sponsor.

1 eigen advertentie van jullie als sponsor van 96 x 87 mm in het FD op de dag van uitzending (onder aankondigingsadvertentie) met een eigen boodschap.

  • Online:

30.000 impressies (crossmedia) rectangle op BNR.nl en in de BNR app in de week voorafgaand aan de uitzending, met locatie vermelding van jullie als sponsor.

Is onze volgende uitzending op jouw locatie?

Benieuwd geworden naar wat een locatie-uitzending voor jouw merk kan betekenen? Vul het formulier in en we nemen snel contact met je op.

Contactformulier

Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen

Benieuwd welke oplossing het best past bij je doelgroep, uitdaging en budget? Maak gebruik van onze Media Advisor; krijg advies na het invullen van 3 korte vragen.
Liever een advies op maat? Bel direct 020 592 8585.