Company.info

Datagedreven zakendoen

Hoe meer je weet, hoe beter je zakendoet. Daarom biedt Company.info uitgebreide, relevante en betrouwbare informatie en inzichten over alle bedrijven en bestuurders van Nederland. Zo zijn datagedreven professionals efficiënter en effectiever op het gebied van compliance, marketing en sales.

Ga naar Company.info
Company.info

De kracht van Company.info

Laat data voor jou werken

Met Company.info heb je altijd en overal toegang tot realtime bedrijfsinformatie. Jij kiest hoe: via de online portal, in je eigen CRM-, ERP-, of ander systeem met onze API’s of als losse datalevering.

Leads binnen handbereik

Op basis van trends en signalen in jaarcijfers, nieuws, aantal medewerkers, bestuurders van een bedrijf en de gerelateerde sector ontdek jij kansrijke leads. Hét fundament voor succesvol zakendoen.

Weet met wie je zakendoet

Aandeelhoudersinformatie, bedrijfsgegevens, bedrijfsnieuws en financiële prestaties van bedrijven. Met Company.info weet jij precies met wie je wel, maar ook met wie je liever geen zaken wilt doen.

Slimmer zakendoen in compliance en commercie:

Marketing

Krijg inzicht in je markt en doelgroep, segmenteer op kenmerken die relevant zijn voor jouw product, optimaliseer je leadgeneratie en verhoog zo je conversie.

Sales

Ontdek kansrijke markten en nieuwe prospects en verbeter de relatie met huidige klanten door perfect voorbereid op klantgesprekken te komen.

Compliance

Schat bedrijfsrisico’s beter in en voldoe aan wet- en regelgeving dankzij onze accurate bedrijfsinformatie. Optimaliseer KYC-processen en werk efficiënter.

Werken met Company.info loont

Snel terugverdiend

Met Company.info creëer je meer efficiency. Daardoor verdien je je investering binnen 1 jaar terug.

Altijd bereikbaar

Het online portal van Company.info werkt altijd, zo bewijst onze uptime van 99%.

Hoge tevredenheid

Klanten blij, wij blij. Onze NPS-score is al jaren 40+.

Icon

Interesse in de diensten van Company.info?

Wil je data voor je laten werken? Ontdek dan wat Company.info voor jouw organisatie kan betekenen via een gesprek met een van onze accountmanagers of door een gratis proefabonnement aan te vragen. Hiermee heb je 7 dagen toegang tot bedrijfsinformatie, nieuws, jaarcijfers, de concernstructuur en kansrijke leads van 10 bedrijven in Nederland. Na de proefperiode stopt het abonnement automatisch.