FD Persoonlijk

Een bron van inspiratie

FD Persoonlijk is het high end luxury & lifestyle magazine dat iedere zaterdag bij Het Financieele Dagblad verschijnt. De redactionele formule bestaat uit de pijlers mensen, cultuur en lifestyle. Dankzij een heldere bladformule, mooie fotografie en overzichtelijke lay-out straalt het magazine eenheid en allure uit.

FD Persoonlijk bereikt een exclusieve doelgroep: de ondernemende mens die financieel vrij is om haar wensen te realiseren en het merk als een bron van inspiratie ziet. 68% van de doelgroep is man, 32% is vrouw. 75% van de doelgroep behoort tot de hoogste welstandsklasse (W1&W2).

Benieuwd naar de tarieven en mogelijkheden?
Wij helpen u graag verder via onderstaand contactformulier of via +31 20 592 8585.
Bekijk hier de aanleverspecificaties:

Radio

Online

Print

DE KRACHT VAN FD PERSOONLIJK

Koopkrachtig

35% heeft een bruto huishoudinkomen van meer dan € 82.300 per jaar. De lezers besteden meer geld dan gemiddeld aan luxe artikelen.

Welvarende lezers

71% heeft een hoog welstandsniveau (W1 of W2) en 76% behoort tot de hoogste sociale klasse (A of B1).

Umfeld

Het merk FD Persoonlijk heeft een high end positionering en ademt Luxury en Lifestyle.

De goede dingen van het leven

De lezers van FD Persoonlijk zijn bovengemiddeld geïnteresseerd in vakanties en reizen (88%), wijnen (59%) en sieraden, horloges en accessoires (46%).

70948

totaal verspreide oplage

136000

lezers per week

86000

unieke bezoekers p.m.

139400

pageviews p.m.

FD Persoonlijk magazine

FD Persoonlijk maakt samen met FD Weekend onderdeel uit van de weekendpropositie van Het Financieele Dagblad. Met een advertentie in FD Persoonlijk benadert u de FD-lezer in zijn privé-omgeving.

FD Persoonlijk specials

Veertien keer per jaar verschijnt er een thema special van FD Persoonlijk.

De website biedt de mogelijkheid om middels een partnerpagina eigen content te delen of display uitingen te vertonen binnen dit specifieke luxury & lifestyle umfeld.

FD Persoonlijk Luxury & Lifestyle event

Het event waarbij alle pijlers van FD Persoonlijk tot leven komen. Tijdens dit netwerk evenement bieden de partners van FD Persoonlijk verschillende experiences aan.

Ik heb vaker in een blad gestaan, maar niet eerder kreeg ik zoveel reacties. Echt! Ik wist niet wat ons overkwam. Uit het hele land kwamen jullie lezers naar mijn winkel, omdat ze lazen welke merken ik verkocht. En, allemaal onwijs leuke klanten.

Cowboys to Catwalk

De publicatie in FD Persoonlijk sloeg álles. We hebben zoveel reacties gekregen en likes op social media. Wat ons opviel was dat het mensen uit verschillende hoeken zijn die reageerden.

Schepers Bosman

Mensen uit heel het land hebben ons in FD Persoonlijk gezien. Zoveel leuke positieve berichten hebben we gekregen.

Tenue DeNimes

Na de publicatie in FD Persoonlijk hebben we tientallen tassen verkocht.

Felice van der Sandt / van Rose + Nine

Er stond een rij voor onze stand op de Tefaf naar aanleiding van de publicatie in FD Persoonlijk

Noëlle van Gelder / Van Gelder Fine Jewellery

FD Persoonlijk lezers:

zijn geïnteresseerd in vakanties en reizen 0

heeft een HBO/universitaire bachelor/master behaald 0

zijn geïnteresseerd in moderne woon ideeën en interieuradviezen 0

FD Persoonlijk Modespecial

Fashion voor man en vrouw. De Modespecial is een thema-editie van FD Persoonlijk en verschijnt op 24 februari.

Lees meer

De snelste special van FD Persoonlijk

De autospecial is een thema-editie van FD Persoonlijk. De special staat in het teken alles wat met auto’s te maken heeft. In 2018 verschijnt de special op 17 maart, tegelijkertijd met de Autosalon in Genève.

Lees meer

Printspecials

Ook in 2018 verschijnen er diverse thema specials van FD Persoonlijk. Dit biedt de mogelijkheid om zeer doelgericht binnen een bepaald interessegebied te adverteren.

Bekijk hier de verschijningsdata.

FD Persoonlijk Luxury & Lifestyle event

FD Persoonlijk is een merk dat zich perfect leent om de zakelijke doelgroep ook in zijn privédomein te bereiken. Het is elk jaar de uitdaging om de beste beleving te creëren voor de gasten. Ieder jaar verrassen we de gasten met de locatie, partners en experiences. We staan nu al in de startblokken voor 2018. Ook voor 2018 zijn we op zoek naar partners. Interesse? Laat het ons weten via marketingbtob@fdmediagroep.nl.