Waarom adverteren op het digitale platform van FD Persoonlijk?

Doelgroep 24/7 bereikbaar

Waar de printuitgave van FD Persoonlijk alleen op zaterdag verschijnt, is fdpersoonlijk.nl er 24/7. En dus bereik je de high-end AB1-doelgroep hier gedurende de hele week.

Enorme groei pageviews

Steeds meer mensen weten FD Persoonlijk ook online te vinden. Vorig jaar zorgde de enorme stijging in bezoekers voor maar liefst 35% meer pageviews dan het jaar ervoor.

Het levert relevante kliks op

Met onze high performance formaten zorg je met FD Persoonlijk display adverteren voor relevante kliks naar je website. Eventueel als verlengstuk van een printcampagne in FD Persoonlijk.

Maximale aandacht voor je campagne?

Begin vandaag nog.
Jij zoekt graag de interactie op met je doelgroep. Wij gaan graag met jou in gesprek om de beste campagne samen te stellen aan de hand van jouw uitdagingen en doelstellingen. Altijd met een vrijblijvende en passende oplossing.

Contactformulier

Door dit formulier in te vullen, geef je toestemming voor de verwerking van je persoonlijke gegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement

Resultaten waar we trots op zijn

86% van de FD Persoonlijk lezers

Geïnteresseerd in vakanties en reizen

72.000 Gemiddeld aantal hoog welstandigen (W1)

Met een selectiviteitsindex van 217.

6,5% No-show percentage

Bij de FD Gazellen in 2020

23.000.000 Pageviews p/mnd

Desktop + app

Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen

Benieuwd welke oplossing het best past bij je doelgroep, uitdaging en budget? Maak gebruik van onze Media Advisor; krijg advies na het invullen van 3 korte vragen.
Liever een advies op maat? Bel direct 020 592 8585.