Waarom een FD Brandstory uniek is:

Boeiende longreads

Jouw FD Brandstory wordt geschreven door gespecialiseerde journalisten en onafhankelijke experts. Met branded content lift je mee op de geloofwaardige statuur van het Financieele Dagblad.

Makkelijker schaalbaar

Een branded content samenwerking is makkelijk schaalbaar. Met meerdere longreads claim je thoughtleadership; je merk is de expert. FD Brandstories vallen niet achter de paywall en zijn dus voor iedereen toegankelijk. Daarnaast is een branded content-laag uit te breiden met advertising, sponsoring of een getargete conversiecampagne.

Omlijstingscampagne

De FD Brandstories omlijsten we met een multimediale, native campagne binnen de kanalen van FD en BNR. Deze campagne bestaat uit (een combinatie van) native online display-banners, advertorials in print, nieuwsbrief en homepage advertorials, infomercials op radio en in digital audio.
Zo bereik je niet alleen de lezers van de longreads maar ook een veel groter groep lezers en luisteraars met de boodschap van de campagne. Ook de campagnemiddelen worden door ons ontwikkeld.

Ook een unieke FD Brandstory?

Begin vandaag nog!

Wil je het maximale halen uit branded content? Laat ons je dan helpen met het maken van de perfecte longread. Vertel ons je doelstellingen en uitdagingen en we denken vrijblijvend met je mee.

Contactformulier

Door dit formulier in te vullen, geef je toestemming voor de verwerking van je persoonlijke gegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement

Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen

Benieuwd welke oplossing het best past bij je doelgroep, uitdaging en budget? Maak gebruik van onze Media Advisor; krijg advies na het invullen van 3 korte vragen.
Liever een advies op maat? Bel direct 020 592 8585.