Zo uniek is adverteren in FD Persoonlijk Magazine:

Luxe en lifestyle

FD Persoonlijk Magazine is dé plek om je ideale doelgroep te bereiken via adverteren in een lifestyle magazine. De waarde van het luxe magazine straalt af op je merk.

Tijd en aandacht in het weekend

In het weekend heeft de FD Persoonlijk Magazine lezer alle tijd en aandacht voor jouw visuele boodschap. Of je nu gaat voor merkbekendheid of een verkoopboost: elke pagina heeft impact.

Jouw merk als inspiratie

Door print adverteren in FD Persoonlijk Magazine lift je mee op de inspiratie waar lezers naar op zoek zijn. FD Persoonlijk is dé bron van inspiratie voor haar doelgroep.

Benieuwd wat wij kunnen doen?

Aan de slag!
Vertel ons wat je doelstellingen zijn, dan kijken we samen welke oplossingen FD Persoonlijk voor jouw campagne heeft. Je ontvangt altijd een vrijblijvend voorstel op maat. Benieuwd of we iets voor elkaar kunnen betekenen? Vul het formulier in!

 

Contactformulier

Cijfers waar we trots op zijn

38 Aantal minuten luistertijd

Gemiddeld per dag

177.000 Gemid. gebruikers p/mnd

FD app in 2022

10 Aantal themaspecials in 2022

De juiste special voor je merk

134.000 Bereik FD Persoonlijk

Kwalitatief hoogwaardig bereik

De impact van Het Nieuwe Luisteren
Cases

De impact van Het Nieuwe Luisteren

Samen met BNR hebben wij het eerste luisterbrede onderzoek uitgevoerd, waarin ook Podcast als advertentiemedium is meegenomen. De unieke methode geeft inzicht in de eerste gerealiseerde effecten van audiokanalen Radio, Livestream en Podcast op de merk-KPI’s brandlift, merkbekendheid, merkoverweging en merkvoorkeur.

De belangrijkste inzichten zijn samengevat en uitgebreid te lezen in de whitepaper ‘De impact van Het Nieuwe Luisteren’, die hieronder kan worden gedownload.

Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen

Benieuwd welke oplossing het best past bij je doelgroep, uitdaging en budget? Maak gebruik van onze Media Advisor; krijg advies na het invullen van 3 korte vragen.
Liever een advies op maat? Bel direct 020 592 8585.