Podcast Newsroom

DE DAGELIJKSE NIEUWSPODCAST VAN FD EN BNR

De podcast Newsroom is elke werkdag rond het middaguur beschikbaar. In 20 minuten worden luisteraars onderweg, op het werk of thuis bijgepraat door redacteuren met kennis van zaken. Het beste van het FD en BNR. Vanaf de nieuwsvloer bespreekt host Mark Beekhuis met de specialisten en journalisten van het FD en BNR de belangrijkste onderwerpen van de dag.

Geïnspireerd op de populair Amerikaanse podcast ‘The Daily’ met Michael Barbaro als host. Beluister hier de podcast Newsroom.

VOORDELEN SPONSORING PODCASTS

AANDACHTIGE LUISTERAARS

De dagelijkse nieuwsverhalen hebben een hoge relevantie. De luisteraars zijn persoonlijk en/of professioneel sterk geïnteresseerd in het nieuws. De duiding van het nieuws is voor de luisteraars need-to-know.

INTIEME LUISTERBELEVING

Luisteraars kiezen heel bewust om te luisteren. Content komt niet toevallig langs, maar is zelf aangezet, dus luisteraars zijn gegarandeerd betrokken. Podcasts worden op zelfgekozen moment beluisterd.

STERKE JOURNALISTIEKE MERKEN

Als sponsor verbindt u zich aan hoogstaande, kwalitatieve content van twee sterke journalistieke redacties.

INNOVATIEF

Als partner van deze nieuwspodcast bent u voorloper op het gebied van nieuwe media. De podcasts worden verspreid via vele kanalen: de BNR-app, BNR.nl, iTunes en Spotify.

PROPOSITIE

  • Partner is sponsor van de podcast Newsroom;
  • De inhoud van de podcast is redactioneel onafhankelijk;
  • BNR en het FD zijn de afzender;
  • BNR en het FD verzorgen de productie, de presentatie en de redactie;
  • Vermelding van sponsor kan zijn “mede mogelijk gemaakt door” of host read “partner van Newsroom is partner X (plus pay off)”;
  • Sponsor is hoor- en zichtbaar in grootschalige promotiecampagne op BNR en in het FD, via social en snelwegmasten;
  • Distributie podcast gaat via BNR.nl, de BNR-app, iTunes en Spotify.

INVESTERING

Wie zijn merknaam aan de podcast Newsroom verbindt, bouwt elke werkdag naamsbekendheid op bij een betrokken doelgroep van ‘nieuwsjunkies’. De doelgroep wil verdieping en kennis inzetten om beter beslissingen te kunnen nemen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Ik wil de luisteraars niet alleen bijpraten over het nieuws zelf, maar ook een inkijkje geven in de keuzes die journalisten maken en in de discussies die voorkomen op de nieuwsvloer.

Mark Beekhuis / BNR-presentator en host van Newsroom

Een dagelijkse nieuwspodcast was een langgekoesterde wens van ons. Ik ben enorm blij met de samenwerking met de specialisten van het FD.

Sjors Fröhlich / Hoofdredacteur BNR Nieuwsradio

Interesse?

Graag gaan we met u in gesprek om te kijken wat de podcast Newsroom voor uw merk kan betekenen. Wij helpen u graag verder via +31 20 592 8585 of salessupport@fdmediagroep.nl.