Nieuw: FD Topics

Claim je domein

Met FD Topics, een inhoudelijke reeks printadvertorials in de doordeweekse editie van het Financieele Dagblad, claim je jouw domein, over een actueel en relevant thema of bijvoorbeeld over nieuwe wet- en regelgeving waarop jij thought leadership wil claimen.

Lift mee op onafhankelijke journalistiek

De printadvertorials worden geschreven door een vaste gespecialiseerde journalist op onderwerpen die gezamelijk worden bepaald. Met branded content lift je mee op de geloofwaardige statuur van het Financieele Dagblad.

Thought leadership

Of je nu kiest voor vijf advertorials in één week tijdens de Week van het Geld, of je verspreidt liever FD Topics gedurende het jaar: Samen kiezen we de gewenste frequentie. Onze kalender biedt een overzicht van relevante onderwerpen waar je op kunt inspelen.

Bereik de beslissers en beïnvloeders

De doordeweekse krant van Het Financieele Dagblad bereikt bij uitstek de beslissers en beïnvloeders van Nederland. De krant heeft een zeer hoge selectiviteit (555) op de C-level doelgroep. Daarmee is de trefkans 5,5 keer zo hoog als gemiddeld. (Bron: NMO Print 2023)

Update NMO Doelgroep Monitor FDMG

Wil je thought leadership claimen?

Begin vandaag nog!
Wil je het maximale halen uit branded content? Laat ons je dan helpen met FD Topics. Vertel ons je doelstellingen en uitdagingen en we denken vrijblijvend met je mee.

Contactformulier

Door dit formulier in te vullen, geef je toestemming voor de verwerking van je persoonlijke gegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement

Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen

Benieuwd welke oplossing het best past bij je doelgroep, uitdaging en budget? Maak gebruik van onze Media Advisor; krijg advies na het invullen van 3 korte vragen.
Liever een advies op maat? Bel direct 020 592 8585.