Het scherpste bereik in de zakelijke doelgroep

Verbind zakelijke leiders aan je merk

Je doelgroep heeft honger naar onafhankelijk, betrouwbaar, relevant en actueel zakelijk en economisch nieuws. Zodat ze een weloverwogen beslissing kunnen nemen. Dat nieuws vinden ze bij de journalistieke merken van FD Mediagroep; de autoriteit in zakelijk nieuws met het scherpste bereik in de B2B doelgroep. Kortom, verbind zakelijke leiders aan je merk via de leider in zakelijk nieuws.

KOM IN CONTACT
samen fd

groot resultaat binnen een kleine doelgroep

In B2B marketing wil je geen klein resultaat binnen een grote doelgroep, maar groot resultaat binnen een kleine doelgroep. Ga voor het scherpste bereik. Zorg dat jouw campagne zo min mogelijk waste heeft. Bereik alleen de beslissers die jouw product of dienst nodig hebben, via de kanalen die zij vertrouwen. Zo heeft Het Financieele Dagblad het meest scherpe B2B bereik van alle Nederlandse dagbladen en heeft BNR het meest scherpe B2B bereik van alle Nederlandse FM radiostations.

107403

Betalende abonnees van het Financieele Dagblad

475000

Weekbereik van BNR Nieuwsradio

1950000

Bezoekers per maand op FD.nl

1922000

BNR Podcast downloads per maand

Alle kennis in huis

We weten hoe de zakelijke wereld werkt én we weten hoe merken werken. Verder hebben we alle tools in huis om jouw boodschap precies daar te laten landen waar je ‘m wilt hebben. Wat je marketingdoelstelling ook is, wat je nieuws ook is en wie je doelgroep ook is, wij weten precies welke titels en oplossingen we moeten inzetten om impact te maken. En uiteraard zitten we bovenop de technologische innovaties. Zodat we steeds nieuwe manieren vinden om beslissers in contact te brengen met jouw merk. Van print tot digital audio. En van radio tot je eigen podcastserie. Laat ons met je meedenken, wij houden wel van een uitdaging.

Hoe bereik jij je volgende klant?

2020 vs 2019: Versnelde digitale groei

Toename bezoekers op fd.nl 0

Toename gebruikers van de FD app 0

Toename bezoekers op BNR.nl 0

Toename BNR podcast downloads 0

Toename BNR livestream luisteracties 0

De merken die je doelgroep vertrouwt

Vertrouw je merk toe aan de journalistieke merken die je doelgroep vertrouwt. Zo is Het Financieele Dagblad al decennia dé autoriteit in gedrukte media onder zakelijke beslissers. Of bereik het hart van je doelgroep via het oor met BNR: het radiostation waar zakelijke beslissers met volle aandacht naar luisteren. Met digital audio advertising krijgt jouw boodschap dus net zoveel aandacht. Verder maken onze digitale kanalen met opvallende formats momenteel een enorme groei door. En als je een combinatie maakt van print, digital en audio, dan kan je doelgroep helemaal niet meer om je heen.

Kortom, de meest logische partner voor jouw boodschap is FD Mediagroep. Je merk lift dan automatisch mee op de autoriteit, de kwaliteit en de betrouwbaarheid van onze journalistieke merken. En je nieuws staat altijd binnen relevante en actuele context.

man fd lezen

Daag ons uit

Vertel ons wat je doelstellingen zijn. Dan maken wij vrijblijvend een slim voorstel voor je. Bel 020 592 8585, mail naar salessupport@fdmediagroep.nl of vul ons contactformulier in:

VUL CONTACTFORMULIER IN