Adverteren

Partner van ondernemend Nederland

Met onze krachtige journalistieke merken weten we, met topjournalistiek en ‘need to know’ content, een grote groep van professionals, zakelijke beslissers en welstandigen aan ons te binden. We bieden hen de juiste content voor overzicht, inzicht en (vooruit) zicht. Door middel van een crossmediaal platform van print, radio, online en events.

partner_icon4
Afbeelding_MediaOplossingen

Media oplossingen

De kracht van FD Mediagroep is het gecombineerd inzetten van onze media en merken. Zo genereer je maximaal bereik in een ondernemende doelgroep. Met ons portfolio van bereiksproposities, partnerships, branded content, bedrijfs- en prospectinformatie biedt FD Mediagroep media- en marketingoplossingen voor alle denkbare communicatievraagstukken.

475000

BNR luisteraars p/w

149800

dagelijkse lezers FD ma-za

1600000

radio livestreamstarts p/m

Het Financieele Dagblad

De ruim 100.000 betalende abonnees van het Financieele Dagblad behoren tot de hogere welstandsklassen. Deze doelgroep van hoogwaardige ondernemende mensen wordt sterk vertegenwoordigd in het hogere topsegment van het bedrijfsleven binnen MKB, grotere organisaties en de overheid. Zij zijn de beslissers van Nederland en zij die zich aan hen willen spiegelen.
Het FD is zeer selectief in de doelgroepen AB1 (156), B2B (381) en heeft het hoogste percentage jongste dagbladlezers van Nederland. Maar liefst 72% van de FD-lezers behoort tot de AB1-doelgroep, 28% behoort tot de B2B doelgroep en 53% is tussen de 25 en 54 jaar oud. Daarmee zijn de lezers van het FD tevens de meest jonge dagblad lezers van Nederland.

Lees meer over het FD
Foto het FD man

BNR Nieuwsradio

BNR luisteraars zijn zakelijke, ambitieuze en ondernemende mensen. Zij zijn continu op zoek naar (persoonlijke) verbetering, nieuwe vormen van werk en leven en uitdagende stellingen om over na te denken. BNR is met het afstand het meest selectief in de B2B doelgroep van alle landelijke radiostations in Nederland. Net als bij het FD, heeft ook BNR een online platform met maandelijks meer dan een miljoen unieke bezoekers. Adverteren bij BNR kan daarom niet alleen op de radio met spot of via sponsoring, maar ook in of rondom podcasts, in de livestream of uiteraard op BNR.nl middels display of branded content.

Lees meer over BNR

FD MEDIAGROEP COMMUNITY:

is zelfstandig ondernemer 0

heeft een baan 0

heeft interesse in beurs en financiën 0

bezit een koopwoning 0

Daag ons uit!

Vragen over onze doelgroep of benieuwd naar de mogelijkheden? We gaan graag met u in gesprek om op zoek te gaan naar het optimale effectiviteit van uw marketingbudget. We zijn bereikbaar via +31 20 592 8585 of salessupport@fdmediagroep.nl.

Calamiteiten omtrent advertentiemateriaal buiten kantooruren
Voor calamiteiten omtrent advertentiemateriaal kunt u buiten kantooruren tot 22:00 uur contact opnemen met het noodnummer +31 6 502 84 993.