Adverteren

Partner van ondernemend Nederland

Met onze krachtige journalistieke merken weten we, met topjournalistiek en ‘need to know’ content, een grote groep van professionals, zakelijke beslissers en welstandigen aan ons te binden. We bieden hen de juiste content voor overzicht, inzicht en (vooruit) zicht. Door middel van een crossmediaal platform van print, radio, online en events.

partner_icon4
Afbeelding_MediaOplossingen

Media oplossingen

De kracht van FD Mediagroep is het gecombineerd inzetten van onze media en merken. Zo genereert u maximaal bereik in een ondernemende doelgroep. Met ons portfolio van bereiksproposities, partnerships, branded content, bedrijfs- en prospectinformatie biedt FD Mediagroep u media- en marketingoplossingen voor alle denkbare communicatievraagstukken.

530000

BNR luisteraars p/w

149800

dagelijkse lezers FD ma-za

1200000

streamstarts p/m

Content & Sponsoring

De doelgroep van FD Mediagroep laat zich niet snel beïnvloeden, zij zijn de beïnvloeders. Zij laten zich geen commerciële boodschappen opdringen, zij gaan zelf op zoek naar inhoud. Daarom ontwikkelen wij in samenwerking met adverteerders op maat gemaakte zakelijke contentcampagnes. Dat noemen wij de impact van inhoud. Daarbij maken we gebruik van al onze kwalitatieve merken: FD, BNR, Energeia, Fondsnieuws en ESB. Dat doen we via alle kanalen die we tot onze beschikking hebben: print, digitaal, events, radio en podcast. Volledig op maat of gesponsord.

Lees meer over Content

Van data naar voorspellende inzichten

Via verschillende bronnen is tegenwoordig een grote hoeveelheid data beschikbaar en liggen bedrijfsgegevens voor elke zakelijk professional voor het oprapen. Maar wat is de waarde daarvan als de context ontbreekt?
Company.info oogst en bundelt de juiste bedrijfsgegevens, en maakt ze toegankelijk. Wij transformeren data naar uitgebreide en betrouwbare informatie, met nieuws en voorspellende inzichten over bedrijven en haar bestuurders.

Meer over Company.info

FD MEDIAGROEP COMMUNITY:

is zelfstandig ondernemer 0

heeft een baan 0

heeft interesse in beurs en financiën 0

bezit een koopwoning 0

Daag ons uit!

Vragen over onze doelgroep of benieuwd naar de mogelijkheden? We gaan graag met u in gesprek om op zoek te gaan naar het optimale effectiviteit van uw marketingbudget. We zijn bereikbaar via +31 20 592 8585 of salessupport@fdmediagroep.nl.

Calamiteiten omtrent advertentiemateriaal buiten kantooruren
Voor calamiteiten omtrent advertentiemateriaal kunt u buiten kantooruren tot 22:00 uur contact opnemen met het noodnummer +31 6 502 84 993.