Adverteren

Partner van ondernemend Nederland

Met onze krachtige journalistieke merken weten we, met topjournalistiek en ‘need to know’ content, een grote groep van professionals, zakelijke beslissers en welstandigen aan ons te binden. We bieden hen de juiste content voor overzicht, inzicht en (vooruit) zicht. Door middel van een crossmediaal platform van print, radio, online en events.

partner_icon4
Afbeelding_MediaOplossingen

Media oplossingen

De kracht van FD Mediagroep is het gecombineerd inzetten van onze media en merken. Zo genereert u maximaal bereik in een ondernemende doelgroep. Met ons portfolio van bereiksproposities, partnerships, branded content, bedrijfs- en prospectinformatie biedt FD Mediagroep u media- en marketingoplossingen voor alle denkbare communicatievraagstukken.

495000

luisteraars p/w

1911100

online bezoekers

2700000

bedrijfsdata

148300

dagelijkse dagblad lezers ma-vr

Content & Sponsoring

Verbinden. Daar draait het om. Of u nu in verbinding wilt komen met onze luisteraars en lezers, of als u zich wilt profileren binnen een bepaald domein. Continue zoeken wij de synergie tussen adverteerders, domeinen en doelgroepen. In samenwerking met onze adverteerders ontwikkelen we op maat gemaakte concepten. Er zijn vele mogelijkheden; events (wel of niet onder auspiciën van FD/BNR), sponsoring (van een radioprogramma), social/online activatie, (branded) podcasts, content marketing en native advertising. Hierbij maken we gebruik van de autoriteit en kwaliteit van onze sterke merken.

Van data naar voorspellende inzichten

Via verschillende bronnen is tegenwoordig een grote hoeveelheid data beschikbaar en liggen bedrijfsgegevens voor elke zakelijk professional voor het oprapen. Maar wat is de waarde daarvan als de context ontbreekt?
Company.info oogst en bundelt de juiste bedrijfsgegevens, en maakt ze toegankelijk. Wij transformeren data naar uitgebreide en betrouwbare informatie, met nieuws en voorspellende inzichten over bedrijven en haar bestuurders.

FD MEDIAGROEP COMMUNITY:

is zelfstandig ondernemer of leidinggevend 0

is actief op de arbeidsmarkt 0

heeft een bovengemiddelde interesse in kunst en cultuur 0

belegt actief 0

Daag ons uit!

Vragen over onze doelgroep of benieuwd naar de mogelijkheden? We gaan graag met u in gesprek om op zoek te gaan naar het optimale effectiviteit van uw marketingbudget. We zijn bereikbaar via +31 20 592 8585 of salessupport@fdmediagroep.nl.