BNR Big Data

BNR big data

Een nieuw programma van BNR Nieuwsradio waarin iedere week alle aspecten van Big Data worden besproken. De redactie stelt een denktank van Big Data experts samen, die adviseert en helpt kwesties van luisteraars op te lossen. Voorafgaand aan het programma worden de luisteraars via een BNR campagne opgeroepen om vragen te stellen rondom Big Data waar zij mee worstelen. Elke vraag vormt een afzonderlijke uitzending.

De Kracht van BNR Big Data

FACILITEER DE DISCUSSIE

Als partner claimt uw merk het domein ‘Big Data’. Het begrip big data wordt steeds meer gebruikt. Er wordt zelfs gezegd dat wie het niet gebruikt, de boot gaat missen. Maar dan moet je wel weten hoe je het toepast. Met dit programma geeft BNR inzicht in de mogelijkheden van Big Data. Wat kan je er mee? Hoe pas je het toe? Wat levert het op? En wat kost het?

DIALOOG MET DE LUISTERAAR

Voorafgaand aan het programma worden luisteraars middels een campagne op BNR opgeroepen om zich te melden als zij worstelen met een vraag rondom Big Data. Iedere uitzending begint met de vraagsteller die zijn kwestie openbaart aan de presentator. De presentator neemt de kwestie “onder de arm” en gaat advies halen bij een aantal experts uit de Big Data Denktank.

KRACHTIG

Meeliften met een uniek programma met wekelijks interessante en actuele invalshoeken. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden; over Big Data raak je niet snel uitgepraat. Sterke oververtegenwoordiging in bereik B2B.

30

MINUTEN LENGTE PROGRAMMA

416000

BNR LUISTERAARS

456768

UNIEKE BNR.NL BEZOEKERS

139000

FD LEZERS PER DAG

PROMOTIESCHEMA PER WEEK

Radio: 18 cromo’s en 8 audioboards op BNR Nieuwsradio, inclusief naamsvermelding partner
Print: 1x per week een IM (96×109 mm) in Het Financieele Dagblad, inclusief logo partner
Online & Social: BNR.nl en programma-pagnia BNR Big Data, inclusief leaderboard, rectangle, logovermelding en diverse content mogelijkheden als partner
Plus oproepcampagne vraagstuk voorafgaand aan lancering programma.

INTERESSE?

Graag gaan we met u in gesprek om te kijken wat BNR Big Data voor uw merk kan betekenen. Wij helpen u graag verder via +31 20 592 8585 of Salessupport@fdmediagroep.nl.