Daarom FD plusproposities

Val extra op

Plusproposities zijn advertentievormen met een actiematig karakter waarmee je een campagne extra impact kunt geven. Uitstekend geschikt als je nóg meer wilt opvallen.

Creëer in één keer veel impact

Met een eigen tijdschrift of bijlage dat bij het FD wordt gevoegd, val je extra op onder de beslissers en beïnvloeders van de zakelijke markt en maak je in een klap heel veel impact.

Zet je doelgroep aan tot actie

Met een sticker of plakkaart maak je al op de voorpagina van het FD of FD Persoonlijk contact met de lezer. Maar ook met een krant-in-krant of bijgevoegde flyer zet je ze aan tot actie.

Aan de slag!

Vertel ons wat je doelstellingen zijn, dan kijken we samen welke impactvolle uiting het meest geschikt is voor jouw campagne. Van een plakkaart op de voorpagina tot een bijlage in het FD. Je ontvangt altijd een vrijblijvend voorstel op maat. Benieuwd of we iets voor elkaar kunnen betekenen? Laat je gegevens achter.

Contactformulier

Door dit formulier in te vullen, geef je toestemming voor de verwerking van je persoonlijke gegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement

Zie wat wij voor jou kunnen betekenen

Benieuwd welke oplossing het best past bij je doelgroep, uitdaging en budget? Maak gebruik van onze Media Advisor; krijg advies na het invullen van 3 korte vragen.
Liever een advies op maat? Bel direct 020 592 8585.