BNR Podcasts

Podcasts bij BNR Nieuwsradio

BNR Nieuwradio personaliseert en digitaliseert zijn nieuws- en kennisaanbod door middel van podcasts. Een podcast is een on demand aanbod van audio. Anywhere, anytime. De podcasts worden online verspreid via web, app en bekende podcastkanalen zoals iTunes en Spotify. Er zijn de volgende sponsormogelijkheden: een BNR-podcast, een brand story of een podcast advertentie.

DE KRACHT VAN een BNR Podcast

Audio on demand

Een podcast wordt beluisterd wanneer het de luisteraar uitkomt, anywhere anytime.

Selectief luisterpubliek

De luisteraars zijn in hun privé-leven of professioneel sterk betrokken bij het onderwerp van de podcast. Het zijn echte fans.

Aandachtige luisteraars

Zij luisteren op basis van persoonlijke interesses. Vanwege de relevantie van het onderwerp staan zij open voor de inhoud.

Distributie via diverse kanalen

Distributie niet enkel via FM, maar ook via app, web en diverse podcast platforms. Uw merk in iTunes en Spotify.

Innovatief communiceren

U bent onze partner in de ontwikkeling van podcasts en bent hiermee voorloper op het gebied van nieuwe media.

Mogelijkheden sponsoring BNR Podcast

Bij BNR Nieuwsradio is het mogelijk om sponsor te worden van een redactionele podcast van BNR of om een eigen reeks branded podcasts te maken (een Brand Story). Bij een BNR Podcast is BNR de afzender en is de inhoud redactioneel onafhankelijk. Voor deze podcasts wordt altijd een mediacampagne ingezet. Bij een Brand Story is de sponsor de afzender en bepaalt de inhoud. Hierbij is een mediacampagne optioneel. De mogelijkheden zijn eindeloos. Daag ons uit en deel uw merkdoelstelling met ons!

Crypotocast

Newsroom

Interesse?

Uw merk verbinden aan een BNR Podcast? Of bij BNR een eigen reeks podcasts laten maken? Benieuwd naar de tarieven? Neem contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag verder via +31 20 592 8585 of salessupport@fdmediagroep.nl.