De kracht van adverteren in het FD:

Het maakt impact

Tussen alle content van het FD die relevant is voor jouw doelgroep, zet je jouw merk in het middelpunt. Pak die spotlight en maak impact met print adverteren.

Het versterkt je merk

Waar kun je beter laten zien waar jouw merk voor staat dan in een krant die je doelgroep vertrouwd? Met adverteren in het FD bouw je aan je merkbekendheid én merkkracht.

Het boost de verkoop

Een printcampagne met een duidelijke boodschap brengt veel teweeg. Het zet je doelgroep aan tot actie en geeft je verkoop een boost.

Benieuwd wat wij kunnen doen?

Aan de slag!
Vertel ons wat je doelstellingen zijn, dan kijken we samen welke oplossingen Het Financieele Dagblad voor jouw campagne heeft. Je ontvangt altijd een vrijblijvend voorstel op maat. Benieuwd of we iets voor elkaar kunnen betekenen? Vul het formulier in!

Contactformulier

Door dit formulier in te vullen, geef je toestemming voor de verwerking van je persoonlijke gegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement

Cijfers waar we trots op zijn

181.000 Bereik maandag t/m zaterdag

FD-lezers

25% Toename FD app gebruikers

t.o.v. 2021

5% Gemiddelde stijging

Merkvoorkeur BNR sponsor

250 B2B selectiviteit FD

Het scherpste bereik in B2B

Brainnet verhoogt de naamsbekendheid en hun marktaandeel via podcast sponsoring
Cases

Brainnet verhoogt de naamsbekendheid en hun marktaandeel via podcast sponsoring

Doel: Verhogen naamsbekendheid en marktaandeel van enige onafhankelijke inhuurspecialist van Nederland.

Oplossing: Sponsoring van Werkverkenners, wekelijks te horen op BNR Nieuwsradio. Dit, in combinatie met spotcampagne op BNR en advertenties in het FD.

Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen

Benieuwd welke oplossing het best past bij je doelgroep, uitdaging en budget? Maak gebruik van onze Media Advisor; krijg advies na het invullen van 3 korte vragen.
Liever een advies op maat? Bel direct 020 592 8585.