Waarom adverteren op het digitale platform van FD?

Groei digitale lezers

Het aantal digitale lezers van het FD is in de laatste jaren explosief gestegen. De meeste nieuwe abonnementen die afgesloten worden zijn digitale abonnementen. Via onze website en de apps is het FD altijd en overal te lezen! Een mooie kans om hier met je merk op mee te varen.

Targeting op specifieke doelgroep

De targeting-mogelijkheden bij het FD zijn groot: van sector audiences tot contextual targeting en tailormade first-party data oplossingen. Jouw advertentie landt precies in het hart van je doelgroep.

High performance en brand safe

De combinatie van high performance formaten en kwalitatief hoogwaardig bezoekers is uniek. Bovendien staat jouw uiting in een brand safe omgeving, tussen journalistiek hoogwaardige artikelen.

Maximale aandacht voor je campagne?

Jij zoekt graag de interactie op met je doelgroep. Wij gaan graag met jou in gesprek om de beste campagne samen te stellen aan de hand van jouw uitdagingen en doelstellingen. Altijd met een vrijblijvende en passende oplossing.

Contactformulier

Door dit formulier in te vullen, geef je toestemming voor de verwerking van je persoonlijke gegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement

Cijfers waar we trots op zijn

252.000 FD brandstory

Article reads in 2020

685 Winnaars FD Gazellen in 2020

In 2022

64 Aantal FD Brandstories

Gepubliceerd in 2020

23.000.000 Pageviews p/mnd

Desktop + app

Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen

Benieuwd welke oplossing het best past bij je doelgroep, uitdaging en budget? Maak gebruik van onze Media Advisor; krijg advies na het invullen van 3 korte vragen.
Liever een advies op maat? Bel direct 020 592 8585.