Waarom sponsoren van de FD Gazellen uniek is

Prestigieuze prijs

FD Gazellen is al 17 jaar dé prijs voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland met een minimale omzet van € 250.000. Een unieke propositie om als partner je naam aan te verbinden.

Grote mediacampagne

Als partner van FD Gazellen word je meegenomen in de hele mediacampagne, die duurt van juni t/m december. Alle content die de FD redactie maakt, kun je hergebruiken op je eigen platform.

Community en netwerk

De FD Gazellen awards worden altijd goed bezocht en bekeken: ondernemers voelen zich onderdeel van de FD Gazellen community en komen graag naar het event om te netwerken.

FD Gazellen sponsoren?

Wij denken graag met je mee!
Enthousiast over het sponsoren van de FD Gazellen? Laat ons vertellen wat we voor je kunnen betekenen door onderstaand formulier in te vullen. Op werkdagen reageren we binnen 48 uur op je bericht.

Contactformulier

Door dit formulier in te vullen, geef je toestemming voor de verwerking van je persoonlijke gegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement

Cijfers waar we trots op zijn

134.000 Gemiddeld aantal lezers FD Weekend

Sterk profiel binnen B2B doelgroep met selectiviteitsindex 266

19 Podcasts in de NLO top 100 van Nederland

En daarmee de tweede audio-uitgever van NL

2.900.000 Pageviews bnr.nl p/mnd

Desktop, tablet en via de app

115 Journalistieke Podcast Titels

Gemaakt door FD Mediagroep (BNR & FD)

Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen

Benieuwd wat FD Mediagroep kan betekenen voor je doelgroep, uitdaging en budget? Maak gebruik van onze Media Advisor; krijg advies na het invullen van 3 korte vragen.
Liever een advies op maat? Bel direct 020 592 8585.