• 28 feb 2022

Het FD cruciaal voor finance professionals

Bereikonderzoeken NOM en Decision Makers Survey geven inzicht in importantie van Het Financieele Dagblad

Het FD cruciaal voor finance professionals

Het Financieele Dagblad bereikt dagelijks gemiddeld 26.000 mensen die in de financiële branche werken. Uiteraard geen verrassing dat dé financiële krant van Nederland hier zo sterk in is, maar cijfers uit de bereikonderzoeken NOM en Decision Makers Survey bewijzen hoe extreem belangrijk het FD voor werknemers in deze functiegroepen is. Het FD realiseert een selectiviteitsindex van 409 onder finance professionals en is daarmee alle andere landelijke nieuwsmedia ruimschoots de baas.

Bovendien weet het FD zeer veel beslissers op zakelijk financieel gebied te bereiken. Gemiddeld bereikt het FD dagelijks ruim 9% van de eindbeslissers finance. Dit staat gelijk aan 29.000 personen uit deze doelgroep. Deze beslissers zijn dus niet per sé werkzaam in de financiële branche, maar zijn binnen hun bedrijf wel degenen die de knoop doorhakken bij de aankoop van financiële producten en diensten.

Voor aanbieders van pensioenproducten, investeringsoplossingen, zakelijke kredieten en andere financieringsmogelijkheden is Het Financieele Dagblad dus dé plek om finance professionals en finance beslissers te bereiken.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Kijk dan op https://fdmg.nl/adverteren/print/