• 27 dec 2023

B2B Inhaakkalender 2024

Het jaar 2024 staat voor de deur, en dit betekent een overvloed aan nieuwe kansen om creatieve campagnes te lanceren zodat je jouw merk kunt verbinden met jouw doelgroep. Bij het plannen van een succesvolle marketingstrategie is het essentieel om de juiste inhaakmomenten te benutten. Daarom hebben we een inhaakkalender samengesteld met maar liefst 112 inhaakmomenten om in 2024 op te adverteren.

B2B Inhaakkalender 2024

Adverteer op maat: De kracht van timing

Adverteren op de juiste data is niet alleen een strategische zet, maar ook een krachtige manier om de relevantie van jouw boodschap te vergroten. Door in te spelen op specifieke inhaakmomenten, vergroot je de kans dat jouw content opvalt te midden van de informatiestroom. Of het nu gaat om een ludieke post tijdens De week van het geld, of een serieuze boodschap tijdens de Dag van de Persvrijheid, de timing van jouw campagnes kan het verschil maken. Maak gebruik van onze inhaakkalender en laat jouw merk opvallen op de meest cruciale momenten.

Download de B2B Inhaakkalender 2024

Met de inhaakkalender heb je alle belangrijke inhaakmomenten van 2024 altijd binnen handbereik. Zo bereik je jouw doelgroep met ludieke inhaakcampagnes tijdens grote evenementen en feestdagen.

Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen

Ben je benieuwd wat de titels van FD Mediagroep voor jouw merk kunnen betekenen in het nieuwe jaar? Vul het formulier in en we nemen snel contact met je op.

Contactformulier

Door dit formulier in te vullen, geef je toestemming voor de verwerking van je persoonlijke gegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement