Het Financieele Dagblad

Bereik de leiders van nu

Het Financieele Dagblad is dé nieuws- en inspiratiebron die op elk moment van de dag financieel-economische betekenis geeft aan ontwikkelingen in de wereld. Met het laatste nieuws, maar ook met verdiepende artikelen met altijd een blik op morgen. Het FD hecht grote waarde aan betrouwbare feiten en diepgravende inzichten. Ze loopt voorop in digitale ontwikkelingen en biedt kwalitatieve journalistiek aan ondernemende mensen in Nederland, zowel zakelijk als privé.

De lezers van het Financieele Dagblad behoren tot de hogere welstandsklassen. Deze doelgroep van hoogwaardige ondernemende mensen wordt sterk vertegenwoordigd in het hogere topsegment van het bedrijfsleven binnen MKB, grotere organisaties en de overheid. Zij zijn de beslissers van Nederland en zij die zich aan hen willen spiegelen.

Benieuwd naar de tarieven en mogelijkheden? Klik HIER om onze tariefkaart te downloaden of om uw campagne te berekenen m.b.v. de online rekentool. Sales Support helpt u graag verder via onderstaand contactformulier of via +31 20 592 8585.
Voor de aanleverspecificaties van Het Financieele Dagblad, klik HIER.

Voor de aanleverspecificaties van FD.nl, klik HIER.

DE KRACHT VAN HET FINANCIEELE DAGBLAD

Onafhankelijk

Bestaat uit onophoudelijke en onvoorwaardelijke waarheidsvinding, respect voor de feiten en de onafhankelijkheid ten opzichte van politieke stromingen of religies en commerciële belangen.

Ondernemende doelgroep

De lezers van het FD behoren tot de hogere welstandsklassen en zijn sterk vertegenwoordigd in het hogere topsegment van het bedrijfsleven binnen MKB, grotere organisaties en de overheid.

Zakelijk & Privé

Waar het FD van maandag t/m vrijdag vooral op het zakelijk leven gericht is, biedt FD Weekend inspiratie en verdieping en treedt het binnen in het privédomein van de lezer. Het FD omarmt de lezer de hele week.

Verbinden

Het FD heeft een sterk netwerk van mensen met ondernemersmentaliteit. De FD lezer kan zijn netwerk opbouwen en onderhouden. Dit gebeurt onder meer via vele tientallen fysieke bijenkomsten per jaar.

140000

dagbladlezers ma-vrij

159000

dagbladlezers zat

1340653

unieke bezoekers p.m.

90000

betalende abonnees

Het Financieele Dagblad

Het Financieele Dagblad is dé nieuws- en inspiratiebron die op elk moment van de dag financieel-economische betekenis geeft aan ontwikkelingen in de wereld. Met het laatste nieuws, maar ook met verdiepende artikelen met altijd een blik op morgen.

Print uitgaven

FD Mediagroep kent een grote verscheidenheid aan printspecials die het gehele jaar met Het Financieele Dagblad worden verspreid. Specials met elk een eigen redactionele formule, rondom een specifiek thema of domein en gericht op een specifieke doelgroep, zoals FD Persoonlijk, Fondsnieuws Magazine en Tempus.

FD.nl biedt doorlopend het laatste nieuws en duiding over de beurs, financiële wereld, economie, politiek en ondernemen. Bezoekers kunnen door middel van trefwoorden hun eigen gepersonaliseerde nieuwspagina samenstellen. Voor alle nieuwsberichten, analyses, achtergrondartikelen en interviews van de FD-redactie geldt dat deze direct online beschikbaar zijn voor de bezoeker. Via de FD App heeft de lezer het laatste nieuws inclusief de realtime beurskoersen altijd en overal beschikbaar.

Events

Gedurende het jaar organiseert het FD meerdere events. De bekendste is de FD Gazellen; dé jaarlijks terugkerende competitie waarbij het FD de FD Gazellen Awards uitdeelt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Andere succesvolle events die door het FD worden georganiseerd: FD Circle, The Challenge, Personal Finance Day, Het Financieel Diner, enz.

Het FD helpt mij om betere beslissingen te maken.

FD lezer

In de tijd van de FD campagne zagen we de traffic naar onze website verdubbelen. Omdat de doelstelling naamsbekendheid was, waren we extra blij verrast met enkele nieuwe klanten.

Mariette van Brussel / Kantoordirecteur bij Legal People

Het FD geeft mij overzicht in het huidige ondernemersklimaat.

FD Lezer

Het FD heeft een unieke positie in het medialandschap. We maken ons druk over de echte feiten, we zoeken naar het diepere inzicht en we richten de blik op ondernemerskansen.

Jan Bonjer / Hoofdredacteur FD

FD Lezers:

zijn vertegenwoordigd in de hoogste welstandklasse (W1 of W2) 0

hebben een bruto huisinkomen van 2x modaal of hoger (minimaal € 71.000 per jaar) 0

zijn vertegenwoordigd in de hoogste sociale klasse (A of B1) 0

Cover De Wereld in 2018

De wereld in 2019

In het jaarmagazine van het FD werpen experts, ondernemers, FD-redacteuren en de correspondenten van het FD wereldwijd hun blik op de horizon, voorbij de waan van de dag. Op 8 december verschijnt het magazine bij het Financieele Dagblad op zaterdag. Wilt u een exemplaar ontvangen? Neem contact op met salessupport@fdmediagroep.nl.

Whitepaper over de gebruikers van FD.nl en BNR.nl

Maak kennis met de digitale community van FD Mediagroep. Bereik harde werkers, hoog opgeleide carrièremakers en een koopkrachtige doelgroep. De macht en kracht van Nederland in zowel MKB als Groot Zakelijke Markt.

LEES MEER

Audience Targeting

Audience en segment targeting biedt de mogelijkheid om beter te kiezen aan wie je de advertenties laat zien. FD Mediagroep heeft, door onder andere de Paywall bij FD.nl, een goed inzicht in zijn doelgroep. Dit inzicht kunnen we gebruiken om campagnes nog gerichter te targeten op een specifieke doelgroep. Benieuwd naar de targeting mogelijkheden? Neem contact op met salessupport@fdmediagroep.nl.