DÉ RADIOZENDER VOOR RELEVANT B2B, AB1 EN HBO+

BNR brengt altijd het laatste nieuws, maar zorgt ook voor duiding en verdieping. Luisteren wanneer jij wilt, BNR is een on demand radiostation. BNR maakt nieuws voor ondernemende en zakelijke professionals die verder kijken en luisteren.

Topjournalistiek met intelligente programma’s, spraakmakende presentatoren, spannende debatten en speels vermaak. Alles zodat de luisteraar de juiste bagage heeft om verder te komen. Iedere dag weer.

BNR luisteraars zijn harde werkers, vaak leidinggevend. Meestal hebben ze dan ook een HBO+ opleiding gevolgd. In veel gevallen is de BNR luisteraar ook iemand die minimaal een dubbel modaal inkomen heeft.  Zowel via de FM zender als via de radiolivestream en de vele BNR podcasts bereik je deze doelgroep tussen de oren.

Benieuwd naar de tarieven en mogelijkheden? Klik HIER om onze tariefkaart te downloaden of om direct jouw campagne te berekenen m.b.v. de online rekentool. Sales Support helpt je graag verder via het contactformulier of via +31 20 592 8585.

Voor aanleverspecificaties van BNR, klik HIER.

Voor aanleverspecificaties van display op BNR.nl, klik HIER.

Voor aanleverspecificaties van Digital Audio, klik HIER.

DIGITAL AUDIO ADVERTISING BIJ BNR

Naast adverteren via FM is het mogelijk om ook op alle online platformen waar de content van BNR te horen is, te communiceren met de luisteraar van BNR. Dit kan door het plaatsen van een pre-roll voor de radiolivestream van BNR en een pre-roll of post-roll rondom de podcasts van BNR. Deze manier van communiceren heeft de maximale aandacht van de luisteraar omdat deze direct wordt afgespeeld bij iedere start van de radiolivestream en voor of na de podcasts.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik hier om direct contact op te nemen:

NEEM CONTACT OP

De BNR doelgroep digitaal bereiken op elk gewenst moment, locatie of binnen een bepaalde context:

  • 1 op 1 communicatie en 100% aandacht van de luisteraar = maximale attentiewaarde;
  • altijd een relevante boodschap: eenvoudig targeten op locatie, tijd, device en context;
  • 100% meetbaar resultaat: je weet precies hoe vaak de spot afgespeeld is en alleen daar betaal je voor (100% listen through rate);
  • de spot is zowel op de BNR platformen te horen als op externe digitale radioplatformen en podcastplatformen;
  • door een combinatie te maken met de radiolivestream en de BNR podcasts, kun je genieten van het grote digitale B2B bereik en op bepaalde contextuele domeinen extra focus leggen.

DE KRACHT VAN BNR

Betrokken luisteraars

BNR luisteraars die in de B2B doelgroep vallen luisteren gemiddeld maar liefst 1 uur en 33 minuten per dag naar de zender.

Innovatief station

BNR volgt het ritme van de dag. Met een gloednieuwe programmering en een explosieve groei in on demand audio.

Koopkrachtige luisteraars

29% van de BNR luisteraars heeft een dubbel modaal inkomen (sel. 292).

485000

luisteraars (p.w.)

214

Selectiviteit in B2B

130

podcasts

1600000

Streamstarts (p.mnd)

BNR NIEUWSRADIO

BNR Nieuwsradio heeft een unieke positie in het Nederlandse radiolandschap: geen andere radiozender in Nederland biedt zo'n hoog selectief bereik in de zakelijke doelgroep.

BNR.nl brengt en verrijkt al het nieuws dat er toe doet voor de -overwegend zakelijke- doelgroep en gaat door daar waar de zender ophoudt.

BNR SPECIALS

Wilt u een domein claimen? De BNR Specials zijn programma’s rondom specifieke onderwerpen die (exclusief) gesponsord kunnen worden.

Een aantal radioprogramma’s kunnen live vanaf úw locatie worden opgenomen en uitgezonden. Omstanders kunnen meekijken en luisteren. Nodig uw klanten en relaties uit en beleef een unieke radio ervaring! Uw locatie wordt bovendien in alle promotionele uitingen meegenomen.

BNR Themadag

Tijdens een BNR Themadag staat de gehele zender, on air en online, in het teken van één specifiek thema.

BNR Nieuwradio personaliseert en digitaliseert zijn nieuws- en kennisaanbod door middel van podcasts. Een podcast is een on demand aanbod van audio. Anywhere, anytime. De podcasts worden online verspreid via web, app en bekende podcastkanalen zoals iTunes en Spotify. Er zijn de volgende sponsormogelijkheden: een BNR-podcast, een brand story of een podcast advertentie.

BNR Nieuwsradio is voor ons de perfecte manier om onze webapplicatie-ontwikkeling onder de aandacht te brengen bij onze doelgroep. Kort, krachtig, doelgericht, en dat werkt voor ons.

Chris Obdam / Founder Holder

De innovatieve ‘semi-live’ spots op BNR brengen de sfeer van het event over naar de luisteraars. Door de actuele content krijgen de luisteraars het gevoel alsof ze er zelf ook een beetje bij zijn.

Lian Bakx / Senior Projectmanager Communicatie bij Rabobank

Voor onze campagne op BNR Nieuwsradio zien wij een groei van 600% bovenop de bestaande traffic die wij al naar onze website trokken. Als onze spot even niet loopt, merken we meteen een terugval.

Karin Goldewijk / directeur van de start-up UpUco

Wat ons erg aansprak aan BNR De Overname was dat ondernemers de kans kregen om de verhalen áchter de overnames te vertellen.

Tim van der Meer / partner bij Marktlink Fusies & Overnames

De BNR-luisteraar:

behoort tot de hoogste sociale klasse AB1 0

werkt meer dan 25 uur per week 0

is tussen de 20-49 jaar oud 0

luistert BNR ook in de auto 0

PODCAST De Technoloog

De wekelijkse podcast van Ben van der Burg en Herbert Blankesteijn over alles wat met tech te maken heeft. Spraakmakende experts vertellen in de podcast over technologische ontwikkelingen en de impact daarvan op onze samenleving. Uw merk verbinden aan deze podcast?

LEES MEER

PODCAST NEWSROOM

Elke werkdag in 20 minuten duiding van het belangrijkste nieuws. Vanaf de nieuwsvloer bespreekt BNR-redacteur Mark Beekhuis met de specialisten en journalisten van het FD en BNR de belangrijkste onderwerpen van de dag. Wordt u partner van deze unieke podcast?

LEES MEER

Bekijk meer BNR producten

BNR DIGITAAL

BNR THE FRIDAY MOVE

BNR ZAKENDOEN

BNR EYEOPENERS

BNR LOCATIE-UITZENDING

BNR PODCASTS

BNR’S BIG FIVE

BNR DE NIEUWE WERELD