DÉ RADIOZENDER VOOR DE B2B DOELGROEP

BNR brengt altijd het laatste nieuws, maar zorgt ook voor duiding en verdieping. BNR maakt nieuws voor nieuwsgierige mensen die verder kijken en luisteren. Topjournalistiek met intelligente programma’s, spraakmakende presentatoren, spannende debatten en speels vermaak. Alles zodat de luisteraar de juiste bagage heeft om verder te komen. Iedere dag weer.

BNR luisteraars zijn ambitieuze, ondernemende mensen. Zij zijn continu op zoek naar (persoonlijke) verbetering, nieuwe vormen van werk en leven en uitdagende stellingen om over na te denken.

Wilt u meer weten over onze doelgroep? Maak dan kennis met Daphne en Erik.

Benieuwd naar de tarieven en mogelijkheden? Klik HIER om onze tariefkaart te downloaden of om uw campagne te berekenen m.b.v. de online rekentool. Sales Support helpt u graag verder via onderstaand contactformulier of via +31 20 592 8585.
Voor aanleverspecificaties van BNR, klik HIER.

Voor aanleverspecificaties van BNR.nl, klik HIER.

HET GELUID VAN BNR NIEUWSRADIO MET SJORS FRÖHLICH

DE KRACHT VAN BNR

Betrokken luisteraars

BNR luisteraars die in de B2B doelgroep vallen luisteren gemiddeld maar liefst 1 uur en 52 minuten per dag naar de zender.

Selectieve doelgroep

BNR nieuwsradio is met een selectiviteit van 306 het meest selectieve radiostation in de B2B doelgroep.

Innovatief station

BNR kijkt vooruit en vernieuwt zichzelf, met o.a. het BNR-podcastplatform en de ontwikkeling van SMART Radio.

Koopkrachtige luisteraars

72% heeft een bovenmodaal jaarlijks bruto huishoudinkomen.

495000

luisteraars (p.w.)

506700

unieke BNR.nl bezoekers

150

locatieuitzendingen

56

podcasts

BNR NIEUWSRADIO

BNR Nieuwsradio heeft een unieke positie in het Nederlandse radiolandschap: geen andere radiozender in Nederland biedt zo'n hoog selectief bereik in de zakelijke doelgroep.

BNR.nl brengt en verrijkt al het nieuws dat er toe doet voor de -overwegend zakelijke- doelgroep en gaat door daar waar de zender ophoudt.

BNR SPECIALS

Wilt u een domein claimen? De BNR Specials zijn programma’s rondom specifieke onderwerpen die (exclusief) gesponsord kunnen worden.

BNR Locatie uitzendingen

Een aantal radioprogramma’s kunnen live vanaf úw locatie worden opgenomen en uitgezonden. Omstanders kunnen meekijken en luisteren. Nodig uw klanten en relaties uit en beleef een unieke radio ervaring! Uw locatie wordt bovendien in alle promotionele uitingen meegenomen.

BNR Themadag

Tijdens een BNR Themadag staat de gehele zender, on air en online, in het teken van één specifiek thema.

BNR PODCAST

BNR Nieuwradio personaliseert en digitaliseert zijn nieuws- en kennisaanbod door middel van podcasts. Een podcast is een on demand aanbod van audio. Anywhere, anytime. De podcasts worden online verspreid via web, app en bekende podcastkanalen zoals iTunes en Spotify. Er zijn de volgende sponsormogelijkheden: een BNR-podcast, een brand story of een podcast advertentie.

BNR Nieuwsradio is voor ons de perfecte manier om onze webapplicatie-ontwikkeling onder de aandacht te brengen bij onze doelgroep. Kort, krachtig, doelgericht, en dat werkt voor ons.

Chris Obdam / Founder Holder

De innovatieve ‘semi-live’ spots op BNR brengen de sfeer van het event over naar de luisteraars. Door de actuele content krijgen de luisteraars het gevoel alsof ze er zelf ook een beetje bij zijn.

Lian Bakx / Senior Projectmanager Communicatie bij Rabobank

Voor onze campagne op BNR Nieuwsradio zien wij een groei van 600% bovenop de bestaande traffic die wij al naar onze website trokken. Als onze spot even niet loopt, merken we meteen een terugval.

Karin Goldewijk / directeur van de start-up UpUco

Wat ons erg aansprak aan BNR De Overname was dat ondernemers de kans kregen om de verhalen áchter de overnames te vertellen.

Tim van der Meer / partner bij Marktlink Fusies & Overnames

De BNR-luisteraar:

behoort tot de hoogste sociale klasse AB1 0

heeft een bovenmodaal inkomen 0

is tussen de 20-49 jaar oud 0

BNR The Friday Move

Elke vrijdag 16:00-18:30 uur de journalistieke vrijdagmiddagborrel van Nederland met Wilfred Genee. Het programma heeft snelheid, scherpte en humor en wordt regelmatig live vanaf een aansprekende locatie uitgezonden. Profiteer als sponsor van dit sterke concept!

LEES MEER

PODCAST NEWSROOM

Elke werkdag in 20 minuten duiding van het belangrijkste nieuws. Vanaf de nieuwsvloer bespreekt BNR-redacteur Mark Beekhuis met de specialisten en journalisten van het FD en BNR de belangrijkste onderwerpen van de dag. Wordt u partner van deze unieke podcast?

LEES MEER

BNR-PODCAST DE TECHNOLOOG

In BNR De Technoloog gaan Herbert Blankesteijn en Ben van der Burg wekelijks een uur lang in gesprek met spraakmakende experts uit de Nederlandse technologiewereld. Op persoonlijke en authentieke wijze zullen nieuwe trends, ontwikkelingen en achtergronden ter tafel komen. Doel is hierbij deze ontwikkelingen verder uit te diepen dan in bestaande radioprogramma’s mogelijk is. De Podcast is zeer succesvol en er zijn diverse samenwerkingsmogelijkheden. Neem contact (salessupport@fdmediagroep.nl) op voor meer informatie.

Herbert en Ben vertellen je graag meer.

BNR BIG DATA

Een nieuw programma van BNR Nieuwsradio waarin iedere week alle aspecten van Big Data worden besproken. De redactie stelt een denktank van Big Data samen, die adviseert en helpt kwesties van luisteraars op te lossen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met salessupport@fdmediagroep.nl.

Bekijk meer BNR producten