• 9 mei 2023

Real-time zakelijk nieuws op kantoor

BNR Nieuwsradio is dé bron voor ondernemend Nederland als het gaat om zakelijk en financieel-economisch nieuws. Het is belangrijk dat je organisatie op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen, ook tijdens kantooruren. BNR heeft daarom een content partnership ontwikkeld om ervoor te zorgen dat het nieuws ook in de wandelgangen wordt gevolgd. 

Real-time zakelijk nieuws op kantoor

BNR content partnership

Het partnership houdt in dat BNR een HTML5-uiting aanbiedt, die op alle interne schermen in het kantoor wordt getoond. Hierdoor hebben medewerkers real-time toegang tot het laatste nieuws van BNR, wat waardevolle informatie biedt over verschillende sectoren en markten. Medewerkers blijven zodoende op de hoogte van relevante ontwikkelingen en kunnen deze inzichten gebruiken als bron voor strategische beslissingen.

Het partnership is geheel kosteloos. Geïnteresseerden kunnen onder aan deze pagina een preview aanvragen om te zien hoe deze content in eigen kantooromgeving kan worden geïmplementeerd. 

Kortom, het is een toegankelijke en effectieve manier om medewerkers en klanten op de hoogte te houden van het belangrijkste zakelijke nieuws, ook binnen specifieke domeinen. Hiermee kun je als bedrijf beter inspelen op veranderingen in de markt en zodoende je concurrentiepositie versterken. Blijf Scherp. 

Preview aanvragen

BNR Content Partnership

Door dit formulier in te vullen, geef je toestemming voor de verwerking van je persoonlijke gegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement