Het Financieele Dagblad presenteert komend weekend de ‘De Wereld in 2019’.

FD De wereld in 2019

Het Financieele Dagblad presenteert komend weekend de ‘De Wereld in 2019’.

Zowel als exclusieve bijlage bij het FD maar ook als podcastserie via BNR Nieuwsradio.

Het Financieele Dagblad lanceert komend weekend het jaarmagazine ‘De Wereld in 2019’: 132 pagina’s inzicht, inspiratie en ideeën voor het nieuwe jaar. Deze exclusieve bijlage wordt verspreid onder de ruim 92.000 abonnees van het FD. Nieuw dit jaar is een speciale podcastserie via BNR.

In het jaarmagazine van het FD berichten onze gespecialiseerde redacteuren en correspondenten traditiegetrouw over hun vakgebied en het land waarin ze werkzaam zijn. Van Het Verenigd Koninkrijk tot Brazilië, van Washington tot Peking, van Brussel tot Den Haag

Grote bewegingen
Naast ingrijpende geopolitieke, economische en maatschappelijke ontwikkelingen kijken we ook naar grote bewegingen en onderstromen. De energietransitie, die allang niet meer alleen over energie gaat. De ruimte die we innemen en maken; hoe houden we de drukte leefbaar? Onze steeds nauwere relatie met technologie en ons veranderend mensbeeld. Met ook: bijzondere aandacht voor schone lucht en frisse ideeën van ondernemers die de lucht willen klaren.

Missies voor 2019
Welke urgente kwesties agenderen experts en ondernemers? Lees de persoonlijke en professionele missies voor 2019 van onder meer innovatief zorgondernemer Hester Le Riche, onderwijsinnovator Youssef El Bouhassani, digitale antropoloog Dorien Zandbergen, ondernemer Corinne Vigreux, Jordi de Vos van Circularise, cyberbeveiliger Petra van Schayik, Tim Houter van Hardt Hyperloop, filosoof Louis Hoeks en FD’s topessayisten Coen Teulings, Axel Arnbak, Mathieu Segers en Johan Conijn.

Natuurlijk sluiten we 2018 niet af zonder terug te kijken; want hoe hebben we het gedaan het afgelopen jaar? Blijft afzwaaiend Topvrouw van het Jaar en Aegon-bestuurder Ingrid de Graaf zich inzetten voor financiële zelfredzaamheid van vrouwen? Groene ondernemer Suze Gehem beloofde in de vorige editie zelf een duurzaam huis te kopen. Is dat gelukt? En hoe beziet Denker des Vaderlands René ten Bos het oude jaar?

Een nieuw jaar betekent nieuwe kansen. Met De Wereld in 2019 bent u voorbereid.

Aanstaande zaterdag vinden abonnees het magazine als bijlage bij het FD. De Wereld in 2019: voor professionals die het nieuwe jaar nu al succesvol willen beginnen. Vanaf morgenochtend 10:00 uur is het digitale dossier te raadplegen. Bekijk het hier.

Podcastserie De Wereld in 2019
In samenwerking met BNR is er dit jaar ook een speciale podcastserie gemaakt van De Wereld in 2019. Experts en journalisten vertellen over de totstandkoming van de artikelen. De podcasts zijn te beluisteren via Spotify, iTunes, diverse podcast-apps op de smartphone en via www.bnr.nl/podcast/dewereldin20

Interesse in een exemplaar van De Wereld in 2019? Deze kan opgevraagd worden via Mirjam van Immerzeel, samensteller van DWI2019, via Mirjam.van.Immerzeel@fdmediagroep.nl.