Gouden Pensioen Pro Awards voor Heineken Pensioenfonds en Jan Tamerus

Gouden Pensioen Pro Awards voor Heineken Pensioenfonds en Jan Tamerus

Heineken Pensioenfond heeft de Gouden Pensioen Pro Award gewonnen voor ‘Beste pensioenfonds van Nederland 2018’. Het pensioenfonds werd door de publieksjury gekozen als beste uit een shortlist van drie kandidaten. Daarnaast is er dit jaar een tweede Gouden Award uitgereikt voor ‘uitzonderlijke bijdrage aan de sector’ aan Jan Tamerus.

De prijzen werden gepresenteerd door econome en presentatrice Pauline de Wilde tijdens de uitreiking van de Pensioen Pro Awards op 6 juni 2018 in de Beurs van Berlage in Amsterdam. De Gouden Pensioen Pro Award voor Beste Pensioenfonds is uitgereikt door Hamadi Zaghdoudi van Willis Towers Watson. En Hanneke Veringa van Axa Investment Managers mocht de Gouden Award voor Uitzonderlijke bijdrage aan de sector uitreiken.

Elk jaar reiken Pensioen Pro, het FD en IPE prijzen uit voor baanbrekend werk in de pensioensector. Een deskundige vakjury selecteert winnaars in verschillende categorieën en stelt een shortlist samen voor de publieksprijs: Beste Pensioenfonds 2018. Lezers van Het Financieele Dagblad en Pensioen Pro en luisteraars van BNR Nieuwsradio kiezen hieruit de winnaar van de Gouden Award.

Pensioenfonds PGB en Heineken Pensioenfonds wonnen beide zilver. ABN Amro Pensioenfonds, Brocacef Pensioenfonds en Pensioenfonds voor Huisartsen namen de Bronzen Awards in ontvangst. En de Thema-Awards gingen naar ING CDC, NN CDC en Pensioenfonds ING, Pensioenfonds voor Fysiotherapeuten, Pensioenfonds voor het Slagersbedrijf, Pensioenfonds Zorg en Welzijn en SBZ Pensioen.