FD Mediagroep lanceert nieuwe online uitgave de Jurist

FD Mediagroep lanceert nieuwe online uitgave de Jurist

Vandaag lanceert FD Mediagroep een nieuwe digitale uitgave voor lezers die zich met zakelijk juridische vraagstukken bezighouden: de Jurist. Zakelijk nieuws vanuit juridisch perspectief.

de Jurist biedt dagelijks een gebalanceerde mix van interviews, duiding, achtergrondinformatie en commentaar bij actuele ontwikkelingen in de juridische en zakelijke sector. De artikelen worden via de website en via een e-mail nieuwsupdate voor abonnees gepubliceerd.

In deze complexe tijd helpt de Jurist (bedrijfs)juristen en advocaten bij het nemen van de juiste beslissingen voor hun organisatie en klanten. De uitgave biedt hen middels onafhankelijk nieuws en hoogwaardige journalistiek meer overzicht, inzicht en vooruitzicht.

Voor de nieuwe uitgave is een aparte, compacte en journalistiek onafhankelijke redactie opgezet. Columnisten als Christ’l Dullaert, Jan van Vegchel, Jan Sjöcrona en Johan Koggink leveren op regelmatige basis een bijdrage.

Uiteraard is er wisselwerking met de redactie van Het Financieele Dagblad, eveneens onderdeel van FD Mediagroep. Ook publiceert de Jurist artikelen van toonaangevende externe partijen, met het internationaal opererende advocatenkantoor Stibbe als kennispartner. Een belangrijk onderdeel van de nieuwe uitgave is de Advocatenbank met de profielen van alle geregistreerde advocaten. Zij kunnen hun kantoor in de Advocatenbank met een verrijkt profiel extra uitlichten.
de Jurist wil hét podium zijn waarop spelers uit de juridische sector elkaar virtueel ontmoeten en de discussie aangaan. Bij de totstandkoming van de uitgave heeft dan ook een uitgebreide klankbordgroep van bedrijfsjuristen en advocaten meegedacht.

de Jurist (dejurist.com) is de vijfde titel in het portfolio van gespecialiseerde digitale publicaties voor professionals. Niche-publicaties passen in de strategie van FD Mediagroep om verdere groei op de advertentie- en lezersmarkt te realiseren.