FD Outlook De Wereld in 2018

FD Outlook De Wereld in 2018

Voor professionals die het nieuwe jaar nu al succesvol willen beginnen.

Het FD presenteert het jaarmagazine ‘De Wereld in 2018’. In dit magazine maken we de agenda voor 2018 op. Deze thema’s komen aan bod in het magazine: inclusie, digitalisering, duurzaamheid en de menselijke maat.

In dit jaarmagazine van het FD richten onze gespecialiseerde redacteuren en correspondenten traditiegetrouw hun blik op het komende jaar. Welke ontwikkelingen zien zij zich voltrekken op hun vakgebied en in het land waarin zij werkzaam zijn? Denk aan veiligheid, information assurance, cybersecurity, kunstmatige intelligentie, privacy, innovatie, digitale transitie, robotisering, leefbare steden, energietransitie, migratie en voedselveiligheid.

En welke urgente kwesties agenderen experts, investeerders en ondernemers? Lees de persoonlijke en professionele missies voor 2018 van onder meer kunstenaar Daan Roosegaarde, Aegon-bestuurder Ingrid de Graaf, groene ondernemer Suze Gehem, watergezant Henk Ovink, duurzame ideeëngenerator Vera Bachrach, ondernemer Reinoud Feenstra, techfilosoof Peter-Paul Verbeek en vele anderen.

Aanvragen
Hoe kunnen deze trends en megatrends ons professionele en persoonlijke leven beïnvloeden? In 2018 en daarna. De Wereld in 2018 wil een bron van inzicht en inspiratie zijn, in een wereld die beslissers overspoelt met informatie. Benieuwd naar de nieuwste trends? Vraag een exemplaar aan.