Case PwC Effect

Uitdaging

PwC heeft FD Mediagroep Effect gevraagd om PwC onder zakelijke beslissers en beïnvloeders te positioneren als dienstverlener op het gebied van de digitale transformatie. FD Mediagroep Effect heeft de volgende doelstelling, doelgroep en pijlers opgesteld om de wens van PwC te realiseren:

Doelstelling:  PwC positioneren als dienstverlener op het gebied van digitale transformatie en ‘Credibility’ opbouwen bij beslissers en beïnvloeders digitale transformatie.

Doelgroep: Beslissers op gebied van digitale transformatie bij corporates, grote mkb-bedrijven en publieke sector en CMO’s, CDO’s, CTO’s , CIO’s.

Pijlers: Visie vanuit thought leaders (TL) PwC over voetlicht brengen op onderwerpen binnen de digitale transformatie, zoals data en cybersecurity.

Campagne materiaal

Oplossing, uitwerking en resultaat

De oplossing die FD Mediagroep Effect voor PwC heeft bedacht is een branded contentsamenwerking op basis van brand journalism.

FD Mediagroep Effect schreef vijf inhoudelijke longreads over de digitale transformatie. De artikelen werden geschreven op basis van klantcases en de visie van PwC-thought leaders en werden door middel van native online banners binnen de platformen van het FD en BNR Nieuwsradio aangejaagd.

De artikelen zijn tot stand gekomen gekomen in samenwerking met de commerciële afdeling FD Mediagroep Effect. De redactie van Het Financieele Dagblad draagt voor de inhoud van deze longreads geen verantwoordelijkheid.

Daarnaast is de content ook in een andere vorm gepubliceerd als advertorial in het Financieele Dagblad en binnen het FD-Magazine Transformers. FD Transformers is een thema nummer over de digitale transformatie en komt één keer per jaar uit op zaterdag bij het FD.

De longreads hadden een bovengemiddelde leestijd. Daarbij werd het afgesproken aantal article reads ruimschoots behaald.

Interesse?

Graag gaan we met u in gesprek om te kijken wat FD Mediagroep Effect voor uw merk kan betekenen. Wij helpen u graag verder via +31 20 592 8585 of salessupport@fdmediagroep.nl.