Black Friday bij BNR!

Maak nu gebruik van dé Black Friday aanbieding van 2020: 50% korting op iedere radiocampagne op BNR die dit jaar nog op de zender uitgezonden wordt! Bovendien krijg je ook nog eens 50% korting op de productiekosten van een spot. Kijk voor de voorwaarden onderaan deze pagina.  

Bij BNR ben je verzekerd van het meest scherpe bereik in de B2B doelgroep. Bovendien weet je ook zeker dat jouw boodschap binnen de juiste context geplaatst wordt. Zakelijk Nederland luistert naar BNR om op de hoogte te blijven van het laatste zakelijk nieuws en om de juiste beslissingen te kunnen maken voor hun business. Jouw merk kan dit najaar één van die goede beslissingen zijn!

Bel +31 20 592 8585, mail naar salessupport@fdmediagroep, of klik hier!
bnr campagne

BNR en jouw merk: de zakelijke voorsprong

BNR staat voor topjournalistiek met intelligente programma’s, spraakmakende presentatoren en spannende debatten. Zakelijk Nederland krijgt het laatste nieuws via BNR FM en de radiolivestream. Daarnaast wordt duiding en verdieping gebracht in het grote aanbod BNR podcasts. De redactionele kerndomeinen van BNR geven de luisteraar een 360 graden overview van alles wat belangrijk is om een zakelijke voorsprong te behouden. 

En dat is precies waar jouw merk om de hoek komt kijken. Niet alleen kennis zorgt voor een voorsprong, dat doen de juiste leveranciers en partners ook. Zorg ervoor dat jouw boodschap dit jaar nog tussen de oren van de BNR luisteraar belandt!

485000

Gemiddeld weekbereik nov/dec

1600000

Online radiolivestreamstarts per maand

2000000

Podcast luisteracties per maand

Rekenvoorbeeld in december

Een campagne met 8 spotjes per dag, de eerste 3 weken van december, op ma/vr 6-20 uur?

10+ bereik: 499.715 (3,3%) met een gemiddelde contactfrequentie van 4,8
Hoog opgeleide professionals bereik: 202.107 (7,2%) met een gemiddelde contactfrequentie van 4,3
B2B bereik: 107.444 (9,8%) met een gemiddelde contactfrequentie van 4,1

Voor deze campagne betaal je nu slechts € 15.725,- (in plaats van € 31.449,-). We maken graag een voorstel op maat voor jouw budget!

Bel +31 20 592 8585, mail naar salessupport@fdmediagroep, of klik hier!

Wie luistert er?

BNR = B2B, dat is al jaren het geval. Maar wist je ook:

*Dat je dankzij een selectiviteit van 266 in B2B de grootste trefkans hebt op het bereiken van zakelijk Nederland en dus het minste waste voor jouw campagnebudget?
*Dat de BNR-luisteraar vaak een dubbel modaal huishoudinkomen heeft (selectiviteit van 221)?
*Dat de helft van de BNR-luisteraars HBO+ op zak heeft en BNR een selectiviteit heeft van 229 in Hoger Management functies?

Context

Het belang van context

Wist je dat de context waarin iemand een reclameboodschap ontvangt van invloed is op de effectiviteit van de boodschapoverdracht en de aankoopintentie? Dat geldt ook voor radiospots: de ene zender zet je aan om muziek te luisteren, de andere zender voor het laatste nieuws of om kennis op te doen voor je business. BNR valt in de laatste categorie: de juiste context voor jouw boodschap richting zakelijk Nederland.

Wil jij ook een effectieve boodschapoverdracht én een bewezen hogere aankoopintentie in deze lastig te bereiken en kritische doelgroep? Koop dan jouw campagne in bij BNR!

Pak dit jaar nog 50% korting

Maak nu gebruik van dé Black Friday aanbieding van 2020: 50% korting op iedere radiocampagne op BNR die dit jaar nog op de zender uitgezonden wordt. Bovendien ontvang je ook 50% korting op de productie van de spot. Kijk voor de voorwaarden onderaan deze pagina.

Ga dit najaar nog voor het scherpste bereik in de B2B doelgroep. Zorg dat jouw boodschap binnen de juiste context te horen is. Laat ons weten of je een voorstel op maat wilt ontvangen!

Bel +31 20 592 8585, mail naar salessupport@fdmediagroep, of klik hier!

Voorwaarden BNR Black Friday:

  • Reserveren kan tot en met 27 november 2020
  • Korting geldt voor campagnes die beginnen en eindigen in 2020
  • Minimale netto orderwaarde: € 2.500,-
  • Zolang de voorraad strekt