BNR Back2Work Locatie-uitzending

HÉT EVENT VANAF DE WERKVLOER

Na de zomer mogen we weer als het goed is… terug naar kantoor, terug naar kletsen bij de koffieautomaat, terug naar de file? Misschien niet direct 5 dagen in de week, maar we gaan wel weer Back2Work!

Dat we Back2Work gaan, daar mogen we best iets bijzonders van maken. Een happening, een feestje. Samen met BNR maak je iets bijzonders van dit moment: heet medewerkers (en relaties) weer welkom op kantoor met een live-uitzending vanaf de werkvloer!

Hoe zet je een klein event neer op de werkvloer voor je collega’s, medewerkers, voor je klanten en relaties? BNR helpt je daarbij; met een uitzending vanaf de werkvloer. Je zorgt gegarandeerd voor veel bereik en impact, want naast entertainment is een locatie-uitzending een ideale netwerkgelegenheid.

NEEM CONTACT OP

DE KRACHT VAN EEN LOCATIE-UITZENDING

ENTERTAINMENT

Hoge entertainmentwaarde. Gegarandeerd veel bekijks en vermaak

NETWERKEN

Een ideaal decor voor uw netwerkevent waar u al uw relaties voor kunt uitnodigen.

UNIEK

Beleef een unieke radio-ervaring live vanaf úw locatie!

Programma’s en hosts

Bekende populaire BNR-programma’s zoals The Friday Move, BNR Zakendoen of BNR’s Big Five kunnen als locatie-uitzending worden geboekt. Maar denk ook aan diverse BNR Specials, zoals BNR Digitaal, BNR Beter of BNR De Nationale Autoshow.

BNR is een commercieel radiostation met een onafhankelijke journalistieke redactie die verantwoordelijk is voor de inhoud en vorm van onze programma’s. Er wordt met u als host samengewerkt in het vinden van geschikte thema’s, onderwerpen en eventuele sprekers. De (hoofd)redactie bepaalt welke onderwerpen in de uitzending komen.

Voor het derde jaar in successie een meer dan prettige samenwerking met BNR Nieuwsradio op locatie. Zeker de combinatie van een live uitzending, in combinatie met de spots en trailers, een gouden idee voor elke mediaplanner. Volgend jaar weer!

Donna van Schijndel / Accountmanager Loco Enzo

BNR Nieuwsradio is vanaf het eerste uur mediapartner van de Finance Run. Dit partnership heeft enorm bijgedragen aan de naamsbekendheid en het succes van de Run. De live uitzending van The Friday Move op locatie, levert naast prachtige exposure ook leuke reuring op.

Ben Gosman / Finance Run, een event van Free Style Events

BOEK VÓÓR 1 OKTOBER TEGEN GEREDUCEERD TARIEF

Boek een Back2Work Locatie-uitzending vóór 1 oktober, kies een datum die in 2021 valt en je maakt gebruik van het gereduceerde tarief van € 9.900 ,- inclusief mediacampagne!

BNR Nieuwsradio verzorgt de locatie-uitzending zowel redactioneel als productioneel. Op de locatie wordt de mobiele BNR-studio opgebouwd waar de BNR-presentatoren de gasten voor het programma ontvangen. De uitvoerend producent is de intermediair tussen de sponsor en de redactie. Het is mogelijk om na de uitzending een Off Air gedeelte vorm te geven. Tijdens dit gedeelte wordt in dezelfde setting verder gepraat. Bij interesse in de opname van een podcast kan de BNR-studio worden opgebouwd tot podcaststudio. Deze podcast kan die dag direct aan relaties worden meegegeven.

Promotieschema

Bij de Back2Work Locatie-uitzending hoort ook een multimediale promotiecampagne (radio, krant, online) die ervoor zorgt dat je bedrijf onder de aandacht komt van BNR luisteraars en lezers van het FD.

Event: Exposure tijdens het live programma op locatie

Radio:

  • 42 radiospots van 20 seconden op BNR, in het tijdvak ma-zo 06:00-20:00u. in de week voorafgaand aan de Back2Work Locatie-uitzending.
  • 8 promo’s van 30 seconden op BNR met aankondiging programma en locatie vermelding. Tijdvak ma-zo 06:00-20:00u op de dag vóór en de dag van de uitzending.

Print:

  • 1 aankondigingsadvertentie van 96 x 87 mm in het FD op de dag van de uitzending, met locatie vermelding.
  • 1 eigen advertentie van de sponsor van 96 x 87 mm in het FD op de dag van uitzending (nabij aankondigingsadvertentie) met een eigen boodschap.

Extra optie

Indien de studio wordt gesitueerd in een open ruimte met veel bezoekers/achtergrond geluid, bieden wij de mogelijkheid om koptelefoons te leveren. Meeluisterend publiek kan dan ongestoord meeluisteren, waardoor er een hoge attentiewaarde ontstaat.

 

Interesse?

Sponsor worden? Graag gaan we met jou in gesprek om te kijken wat een locatie-uitzending voor jou merk of evenement kan betekenen.

 

 

NEEM CONTACT OP