Pensioen Pro

Voor discussie en kennisdeling in de pensioensector

Pensioen Pro is dé nieuws- en informatiebron voor de Nederlandse pensioen- en beleggingssector. Hier vinden institutionele beleggers en pensioenprofessionals alle informatie die voor hen onmisbaar is.
Pensioen Pro wordt uitgegeven door FD-IPNederland, een samenwerkingsverband tussen de Nederlandse zakenkrant Het Financieele Dagblad en de Britse pensioenuitgever IPE.

Voor duizenden pensioenbestuurders en grootbeleggers is Pensioen Pro de primaire informatiebron als het gaat om betrouwbaar en onafhankelijk vaknieuws, gedegen achtergronden en haarscherpe analyses. De lezers vertegenwoordigen de Nederlandse pensioen- en beleggingssector in de volle breedte.

Benieuwd naar de tarieven en mogelijkheden? Klik HIER om onze tariefkaart te downloaden of om uw campagne te berekenen m.b.v. de online rekentool. Sales Support helpt u graag verder via onderstaand contactformulier of via +31 20 592 8585.
Voor de aanleverspecificaties van Pensioen Pro, klik HIER.

Voor de aanleverspecificaties van pensioenpro.nl, klik HIER.

14364

unieke bezoekers p.m.

11000

dagelijkse nieuwsbrief ontvangers

96770

pageviews p.m.

4250

print abonnees

Vakblad

Tweemaandelijks vakblad met pensioen- en beleggingsrubrieken. Analyses, achtergronden en reportages. In elke editie tevens een ‘special’ over een specifiek (beleggings-)onderwerp. Oplage is circa 4.250 exemplaren, waarvan 54% betaalde abonnementen en 46% ‘controlled circulation’.

Duizenden pensioenbestuurders en grootbeleggers vertrouwen op Pensioenpro.nl en de dagelijkste nieuwsbrief voor het laatste nieuws over hun vakgebied.

Pensioen Pro Vermogensbeheergids

De jaarlijkse print-editie van de Pensioen Pro Vermogensbeheergids, met een oplage van 5000, wordt onder andere toegezonden aan 4000+ abonnees van Pensioen Pro.

Netwerkbijeenkomsten en congressen

Pensioen Pro organiseert drie toonaangevende events per jaar. Per event zijn er 135-300 aanwezigen. In maart en oktober staan thema’s rond investeren centraal. In juni is het jaarlijkse Pensioenfonds Awards evenement is het grootste event in zijn soort.

Pensioen Pro Insights

Een interactieve database van pensioenfondsen en vermogensbeheerders. Met analytische tools, exclusieve content, people directory en onderzoeken.

Pensioen Pro is een must-read voor de Nederlandse pensioenfondsen vanwege de interessante, onafhankelijke content.

Toine van der Stee / director General KLM Pension Fund and director of Blue Sky Group

Door dagelijks Pensioen Pro te volgen, ben ik ervan verzekerd op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen in de Nederlandse pensioensector.

Geraldine Leegwater / CEO ABN AMRO Pensioenfonds

Het biedt een geweldige mix van dagelijkste online nieuws en diepgaande artikelen en reportages in het magazine.

Peter Borgdorff / director Pensioenfonds Zorg en Welzijn

Pensioen Pro bezoekers:

Werkt bij een pensioenfonds 0

Is 45-65 jaar oud 0

bezoekt pensioen pro via desktop 0

Focus conference

Op 15 maart 2018 organiseert Pensioen Pro het Focus congres met als thema 'Omgaan met onzekerheid'. Managing Uncertainty: Future-proofing your Portfolio. Naast plenaire sessies zijn er ook workshops, break-out sessies en paneldiscussies.

LEES MEER

Investor Council

Op 11 oktober vindt in het Hilton in Rotterdam het derde congres van Pensioen Pro plaatst. Centraal staat het thema ‘Asset allocatie’. Wat zijn de uitdagingen en issues van pensioenfondsen in strategische beslissingstrajecten?

LEES MEER

Annual conference & Awards

In de Beurs van Berlage vind op woensdag 6 juni het jaarlijkse Pensioenfonds Awards event plaatst. Ditmaal is het thema ‘Pensioen Out-of-the-Box’. Tijdens deze dag gaan we op zoek naar nieuwe, innovatieve oplossingen voor de uitdagingen waar de pensioensector tegen aanloopt.

LEES MEER