Fondsnieuws

Hét platform voor beleggingsprofessionals

Fondsnieuws is dé informatiebron voor iedereen die in of met de beleggingsindustrie in Nederland werkt. Het platform bereikt professionals in zowel de wholesale als in de institutionele wereld. Tegelijkertijd is Fondsnieuws een ‘must read’ voor advocaten, consultants, toezichthouders en ict-bedrijven die in de Nederlandse beleggingsindustrie actief zijn. Fondsnieuws bedient haar doelgroep via een online platform, magazine, verschillende kennis- en netwerkevents en social media.

Fondsnieuws richt zich op de beleggingsprofessionals, zowel wholesale als institutioneel. Tegelijkertijd is Fondsnieuws een ‘must read’ voor advocaten, consultants, toezichthouders en ICT-bedrijven die in de Nederlandse beleggingsindustrie actief zijn.

Benieuwd naar de tarieven en mogelijkheden? Klik HIER om onze tariefkaart te downloaden of om uw campagne te berekenen m.b.v. de online rekentool. Sales Support helpt u graag verder via onderstaand contactformulier of via +31 20 592 8585.
Voor de aanleverspecificaties van Fondsnieuws magazine, klik HIER.

Voor de aanleverspecificaties van Fondsnieuws.nl, klik HIER.

DE KRACHT VAN FONDSNIEUWS

Grootste platform voor de beleggingsprofessional

Met haar online platform, magazine en kennis- en netwerkevents is Fondsnieuws het grootste platform voor de beleggingsprofessional.

Diepgaande redactionele kennis

De redactie van Fondsnieuws onderscheidt zich door diepgang en de omvang van haar netwerk. Fondsnieuws biedt daardoor informatie die onmisbaar is voor de beleggingsprofessional.

YLD! Finance Content Marketing Services

Fondsnieuws heeft een content marketing services team met brede ervaring en diepgaande kennis van de markt om u te helpen bij het behalen van uw marketingdoelstellingen en uw content naar een hoger plan te tillen.

32000

unieke bezoekers p.m.

125000

pageviews p.m.

9000

nieuwsbrief leden

149000

gem bereik magazine lezers

Fondsnieuws magazine

Fondsnieuws magazine brengt verdiepende content voor professionals die in de beleggingswereld actief zijn, of hun specifieke diensten of producten aan partijen in deze sector aanbieden. Het magazine verschijnt zes keer per jaar en is het grootste magazine voor beleggingsprofessionals in Nederland.

Dagelijks publiceert Fondsnieuws vakinhoudelijke informatie over de beleggingsindustrie in Nederland en relevante informatie uit het buitenland op de website. Ruim 9.000 abonnees ontvangen dagelijks de Fondsnieuws nieuwsbrief in hun mailbox.

Data

Op de website van Fondsnieuws is een unieke database te vinden: FN Universe, die de 500 meest verhandelde beleggingsfondsen van Nederland bevat. Tevens biedt Fondsnieuws met haar FN Marktrapportentool een overzicht van de marktvisies, rapporten en whitepapers van meer dan 50 asset managers.

Events

Fondsnieuws organiseert verschillende kennis en netwerkbijeenkomsten voor verschillende doelgroepen. Van zeer selecte kleinschalige bijeenkomsten voor institutionele beleggers en gate keepers tot grootschalige bijeenkomsten voor de gehele professionele markt.

Social Media

Fondsnieuws is de initiatiefnemer van de Linkedin-groep DIMP (Dutch Investment Management Professionals) dat uit 3500 leden uit het asset management, de bankensector en het vermogensbeheer bestaat. Tevens is Fondsnieuws actief in de Twitteromgeving.

YLD! Finance Content Marketing Services

YLD! Finance Content Marketing Services helpt klanten bij het behalen van hun marketingdoelstellingen en hun content naar een hoger plan te tillen.

Investment Officer

Sinds 2018 heeft Fondsnieuws ook in België een platform gelanceerd: Investment Officer.be. Dit platform biedt vakinformatie voor professionals in de Belgische beleggingsindustrie.

Fondsnieuws, hét platform om de beleggingsprofessional te bereiken.

Met YLD! Finance Content Marketing Services tilt u uw content naar een hoger plan.

Fondsnieuws bereikt:

lezers die interesse hebben in economische en financiële onderwerpen 0

lezers die interesse hebben in beleggen 0

lezers die geïnteresseerd zijn in beurs en financiën 0

Netwerken

Fondsnieuws organiseert kennis- en netwerkbijeenkomsten, die door het publiek zeer hoog gewaardeerd worden. Ook kleinere masterclasses kunnen in overleg worden georganiseerd. We gaan graag met u in gesprek om samen tot een goed concept te komen.

FN Magazine 14112018.indb

FONDSNIEUWS MAGAZINE

Bereik uw doelgroep met het grootste magazine voor de beleggingsprofessional in Nederland. Het magazine verschijnt zes keer per jaar met diverse thema’s. Bekijk het overzicht in de kalender.

BEKIJK DATA

Content Marketing Services

Yld! Finance Content Marketing Services heeft brede ervaring en diepgaande kennis van de markt om u te helpen bij het behalen van uw marketingdoelstellingen en om uw content naar een hoger plan te tillen. Kom eens koffie drinken om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.