Chat with us, powered by LiveChat

FD Transformers

Inhoud magazine

FD Transformers verschijnt als bijlage bij Het Financieele Dagblad op zaterdag en bereikt een ondernemende doelgroep. Het magazine verschijnt op zaterdag 22 juni. Deadline van aanleveren advertentiemateriaal is op 05 juni vóór 12:00 uur.

In deze editie gaan we op zoek naar de behoefte van bedrijven en hun bestuurders om praktische handen en voeten te geven aan de digitale transformatie van hun business en organisatie. Dit moeten zij zien te doen in een snel en sterk veranderende wereld en samenleving.

Totaalpakket
Het wordt steeds duidelijker dat digitale transformatie een totaalpakket is; alles grijpt in op elkaar, van onderwijs tot digi-talenten, van de rol van burgers tot die van consumenten, van de fysieke plek van bedrijven tot hun online activiteiten en van hun traditionele bestuurskamer tot het nieuwe leiderschap die de digitale wereld vereist.

Onderzoek Vlerick Business School
Voor het derde jaar op rij publiceren wij het onderzoek van Vlerick Business School naar de vorderingen van de grote bedrijven van Nederland. Verschillende cijfers, gegevens en enkele cases bieden inzicht en verdieping in hoe het bedrijfsleven het doet op het gebied van digitaal leiderschap, digitaal talent en transformatie van hun business aanpak.

Interviews
In dit thema zetten interviews met Nederlandse digitale leiders uit diverse branches de toon. Het gaat niet meer alleen over de transformatie van hun business en hun organisatie, maar ook over de positionering als digitale leider en hoe verandering wordt georganiseerd in bedrijven. Hier wordt veel aandacht besteed aan de context waarin bedrijven transformeren: de samenleving en de overheid, het talentonderwijs, cybersecurity, privacy, Europa en de wereld. 

DE KRACHT VAN het financieele dagblad

Onafhankelijk

Bestaat uit onophoudelijke en onvoorwaardelijke waarheidsvinding, respect voor de feiten en de onafhankelijkheid ten opzichte van politieke stromingen of religies en commerciële belangen.

Ondernemende lezers

De lezers van het FD behoren tot de hogere welstandsklassen en zijn sterk vertegenwoordigd in het hogere topsegment van het bedrijfsleven binnen MKB, grotere organisaties en de overheid.

Zakelijk en prive

Waar het FD van maandag t/m vrijdag vooral op het zakelijk leven gericht is, biedt FD Weekend inspiratie en verdieping en treedt het binnen in het privédomein van de lezer. Het FD omarmt de lezer de hele week.

Verbinden

Het FD heeft een sterk netwerk van mensen met ondernemersmentaliteit. De FD lezer kan zijn netwerk opbouwen en onderhouden. Dit gebeurt onder meer via vele tientallen fysieke bijenkomsten per jaar.

143500

dagbladlezers ma-vrij

159000

Dagbladlezers zat

92600

Betalende abonnees

1362787

Unieke bezoekers p.m.

Lezersprofiel

FD Transformers verschijnt als bijlage bij Het Financieele Dagblad op zaterdag en bereikt een ondernemende doelgroep.

Welstand en sociale klasse

71% van de FD Transformers-lezers heeft een hoog welstandsniveau (W1&W2). 75% van de bevindt zich in de Sociale klasse A of B1.

Hoogst voltooide opleiding

Van de FD Transformers-lezers heeft 68% een HBO of universitaire bachelor/master/doctoraal/postdoctoraal behaald.

inkomen

36% van de lezers heeft een bruto huishoudinkomen van minimaal € 71.000 of meer per jaar.

sector werk

FD Transformers-lezers zijn werkzaam in de sectoren ICT/Automatisering (5%), Financiële dienstverlening (10%) en Overige zakelijke dienstverlening (14%).

beroepsgroep

FD Transformers-lezers zijn werkzaam in verschillende beroepsgroepen: Leidinggevende docent/onderzoeker/ingenieur (12%), Hogere manager (10%), Zelfstandig ondernemer (18%), Loondienst (52%), werkt bij de overheid (4%), werkt als hogere manager (13%) of werkt als hoger opgeleide specialist (26%).

interesse

FD Transformers-lezers hebben interesse in Wetenschap & Techniek (84%), Automatisering & computers (70%), Gadgets & nieuwe technologieën (66%), Medische onderwerpen (74%), Economische en financiële onderwerpen (84%), Duurzaamheid (75%) en Politiek (80%).

Interesse?

Graag gaan we met u in gesprek om te kijken wat FD Transformers voor uw merk kan betekenen. Wij helpen u graag verder via +31 20 592 8585 of salessupport@fdmediagroep.nl.