FD Business; bereik de niche binnen B2B

Baken voor beslissers in de B2B-doelgroep

Decision makers in het bedrijfsleven staan dagelijks voor cruciale uitdagingen. Voor hun bedrijf, voor hun klanten, voor de maatschappij. FD Business biedt onafhankelijke, betrouwbare need-to-know informatie die hen helpt de juiste beslissingen te nemen. Online, in print en via toonaangevende community events. Waar het FD een baken is voor beslissers in het bredere financieel-economische veld, zijn de FD Business titels dat binnen hun eigen domein.

Fondsnieuws

Hét platform voor beleggingsprofessionals
Fondsnieuws is dé informatiebron voor iedereen die in of met de beleggingsindustrie in Nederland werkt. Het platform bereikt professionals in zowel de wholesale als in de institutionele wereld. Tegelijkertijd is Fondsnieuws een ‘must read’ voor advocaten, consultants, toezichthouders en ict-bedrijven die in de Nederlandse beleggingsindustrie actief zijn. Fondsnieuws bedient haar doelgroep via een online platform, magazine, verschillende kennis- en netwerkevents en social media.

ESB

Hét platform voor en door economen
Wie wil begrijpen hoe de economie in elkaar steekt, vindt in ESB (Economisch Statistische Berichten) de ideale informatiebron. Al meer dan honderd jaar biedt ESB inzicht in markten en argumenten voor beleid. Behalve het economische vakblad is ESB ook het communicatieplatform voor economie en beleid in brede zin. ESB wordt uitgegeven in samenwerking met de Koninklijke Vereniging voor de Staathuiskunde (KVS), de beroepsvereniging van economen.

ESB bedient een niche, maar wel een unieke en invloedrijke niche. U kunt bij ESB adverteren in print, online met een banner op de website of als een uitgelicht item op de agenda en in de nieuwsbrief. Daarnaast is het mogelijk in overleg met de redactie een thema aan te dragen voor een speciale uitgave van ESB.

Pensioen Pro

Voor discussie en kennisdeling in de pensioensector
Pensioen Pro is dé nieuws- en informatiebron voor de Nederlandse pensioen- en beleggingssector. Hier vinden institutionele beleggers en pensioenprofessionals alle informatie die voor hen onmisbaar is.

Wilt u adverteren in Pensioen Pro, uw profiel laten opnemen in de Vermogensbeheergids of als sponsor meedoen aan congressen of de Pensioenfonds Awards? Bekijk dan het media pack voor meer informatie.

Energeia

Nieuws over de energiesector
Energeia Energienieuws informeert energieprofessionals dagelijks over hun eigen sector. Energeia Energienieuws verschijnt elke werkdag met actuele, relevante nieuwsartikelen over elektriciteit, warmte, gas en renewables.

Energeia biedt adverteerders high-impact media-oplossingen, van branded content en programmatic advertising tot event sponsorships. Daarmee genereert u maximaal bereik onder 8.600 professionals in het hart van de energiesector. Bekijk het media pack 2020 voor de mogelijkheden.

De Jurist

De Jurist is dé nieuws- en informatiebron voor bedrijfsjuristen en advocaten in de zakelijke dienstverlening. Het redactionele uitgangspunt: de Jurist brengt zakelijk nieuws vanuit juridisch perspectief. Hier vinden juristen en advocaten in de zakelijke markt informatie die voor hen onmisbaar is.

De Jurist is een journalistiek onafhankelijke publicatie; adverteerders hebben op geen enkele wijze invloed op de redactionele inhoud.

De Jurist biedt adverteerders interessante media-oplossingen om maximaal bereik te genereren onder juridisch geïnteresseerde beslissers, beleidsmakers en ondernemers in zakelijk Nederland. Interesse? Bekijk het media pack 2020 voor de mogelijkheden.

Contact

Voor meer informatie over adverteren in de FD Business titels, bel 020 592 8888 of stuur een e-mail naar barbara.smulders@fdmediagroep.nl.