FD.Business; bereik de niche binnen B2B

Baken voor beslissers in de B2B-doelgroep

De publicaties van fd.business vormen dé bron van onafhankelijk, betrouwbaar vaknieuws en community events voor professionals in specifieke industrieën. Waar het FD een baken is voor beslissers in het bredere financieel-economische veld, zijn de fd.business titels dat in de B2B-ruimte.

Fondsnieuws

Hét platform voor beleggingsprofessionals
Fondsnieuws is dé informatiebron voor iedereen die in of met de beleggingsindustrie in Nederland werkt. Het platform bereikt professionals in zowel de wholesale als in de institutionele wereld. Tegelijkertijd is Fondsnieuws een ‘must read’ voor advocaten, consultants, toezichthouders en ict-bedrijven die in de Nederlandse beleggingsindustrie actief zijn. Fondsnieuws bedient haar doelgroep via een online platform, magazine, verschillende kennis- en netwerkevents en social media.

ESB

Hét platform voor en door economen
Wie wil begrijpen hoe de economie in elkaar steekt, vindt in ESB (Economisch Statistische Berichten) de ideale informatiebron. Al meer dan honderd jaar biedt ESB inzicht in markten en argumenten voor beleid. Behalve het economische vakblad is ESB ook het communicatieplatform voor economie en beleid in brede zin. ESB wordt uitgegeven in samenwerking met de Koninklijke Vereniging voor de Staathuiskunde (KVS), de beroepsvereniging van economen.

Pensioen Pro

Voor discussie en kennisdeling in de pensioensector
Pensioen Pro is dé nieuws- en informatiebron voor de Nederlandse pensioen- en beleggingssector. Hier vinden institutionele beleggers en pensioenprofessionals alle informatie die voor hen onmisbaar is.

Pensioen Pro wordt uitgegeven door FD-IPNederland, een samenwerkingsverband tussen de Nederlandse zakenkrant Het Financieele Dagblad en de Britse pensioenuitgever IPE.

Energeia

Nieuws over de energiesector
Energeia Energienieuws informeert energieprofessionals dagelijks over hun eigen sector. Energeia Energienieuws verschijnt elke werkdag met actuele, relevante nieuwsartikelen over elektriciteit, warmte, gas en renewables.

De Jurist

De Jurist is dé nieuws- en informatiebron voor bedrijfsjuristen en advocaten in de zakelijke dienstverlening. Het redactionele uitgangspunt: de Jurist brengt zakelijk nieuws vanuit juridisch perspectief. Hier vinden juristen en advocaten in de zakelijke markt informatie die voor hen onmisbaar is.

De Jurist is een journalistiek onafhankelijke publicatie; adverteerders hebben op geen enkele wijze invloed op de redactionele inhoud.

Contact

Voor meer informatie over adverteren in de fd.business titels, bel 020 592 8888 of stuur een e-mail naar barbara.smulders@fdmediagroep.nl.