ESB

Hét platform voor en door economen

Wie wil begrijpen hoe de economie in elkaar steekt, vindt in ESB (Economisch Statistische Berichten) de ideale informatiebron. Al meer dan honderd jaar biedt ESB inzicht in markten en argumenten voor beleid. Behalve het economische vakblad is ESB ook het communicatieplatform voor economie en beleid in brede zin. ESB wordt uitgegeven in samenwerking met de Koninklijke Vereniging voor de Staathuiskunde (KVS), de beroepsvereniging van economen.

ESB wordt geraadpleegd door economen, onderzoekers, beleidsmedewerkers, vakdocenten, studenten en directie- en managementleden werkzaam bij gemeenten, ministeries, provincies, universiteiten, maatschappelijke organisaties, onderzoeksinstellingen en in de financiële dienstverlening.

Benieuwd naar de tarieven en mogelijkheden? Klik HIER om onze tariefkaart te downloaden of om uw campagne te berekenen m.b.v. de online rekentool. Sales Support helpt u graag verder via onderstaand contactformulier of via +31 20 592 8585.
Voor aanleverspecificaties ESB vakblad, klik HIER.

Voor aanleverspecificaties ESB.nl, klik HIER.

DE KRACHT VAN ESB

Niche doelgroep

ESB bedient een unieke en invloedrijke niche. Een doelgroep die bestaat uit hoogopgeleide professionals, (top)onderzoekers, beleidseconomen en strategen.

Community

ESB is voor en door economen. ESB is de kern van een community waarin kennis over economisch beleid en economisch onderzoek gedeeld wordt.

Go to Source

De kern van ESB bestaat uit artikelen die worden geschreven door externe auteurs - academisch economen en invloedrijke beleidsmakers - op basis van gedegen onderzoek.

1147

abonnees

42708

pageviews p.m.

8297

nieuwsbriefleden

14730

unieke bezoekers p.m.

ESB_LOGO_2016
ESB Vakblad

In het ESB vakblad wordt geschreven over nieuwe ontwikkelingen in de economische wetenschap, economische debatten, discussies en beleidsrelevante aanbevelingen die gelden voor de overheid, maatschappelijke instellingen en bedrijven. Het ESB vakblad verschijnt 12 keer per jaar.

Themakatern

Elke uitgave van het ESB vakblad bevat een themakatern. Een klant kan een thema aandragen in overleg met de redactie. De inhoud van dit themakatern valt geheel onder de verantwoordelijkheid van de ESB redactie.

ESB (Economisch Statistische Berichten) is hét platform voor en door economen. Ruim 11.800 unieke bezoekers raadplegen de website maandelijks.

ESB Dossier

Het ESB dossier is een exclusief product dat een paar keer per jaar op verzoek van een klant wordt gemaakt. Een ESB-dossier wordt naar alle ESB abonnees verstuurd. De inhoud van dit dossier valt geheel onder de verantwoordelijkheid van de ESB redactie.

ESB houdt mij continu op de hoogte van alle economische marktontwikkelingen.

ESB lezer

In ESB wordt veel geschreven over groei en wat beleid kan doen om groei te bevorderen; het draagt daarvoor al meer dan 100 jaar economische argumenten aan.

Dr. Jasper Lukkezen / Hoofdredacteur van ESB

WORD SPONSOR VAN EEN ESB DOSSIER

Het ESB dossier is een exclusief product dat een paar keer per jaar op verzoek van een klant wordt gemaakt. Een dossier bevat minimaal 32 pagina’s en wordt naar alle ESB-abonnees verstuurd. Het thema van het dossier wordt in samenspraak bepaald, de inhoud valt geheel onder de verantwoordelijkheid van de redactie. ESB organiseert bovendien in besloten gezelschap een round table en een workshop met het onderwerp van het ESB dossier.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met lukkezen@economie.nl.

Vakblad

In het ESB vakblad wordt geschreven over nieuwe ontwikkelingen in de economische wetenschap, economische debatten, discussies en beleidsrelevante aanbevelingen die gelden voor de overheid, maatschappelijke instellingen en bedrijven. Het ESB Vakblad verschijnt twaalf keer per jaar.

BEKIJK DATA