Energeia

NIEUWS OVER DE ENERGIESECTOR

Energeia Energienieuws informeert energieprofessionals dagelijks over hun eigen sector. Energeia Energienieuws verschijnt elke werkdag met actuele, relevante nieuwsartikelen over elektriciteit, warmte, gas en renewables.

Energeia Energienieuws bereikt een kwalitatieve niche doelgroep. Benieuwd naar de mogelijkheden om met deze doelgroep in contact te komen? Neem dan contact op met salessupport@fdmediagroep.nl.

Energeia Energienieuws bedient een zeer betrokken doelgroep van Nederlandse energieprofessionals. De gemiddelde leeftijd van de lezers is 48 jaar. Een significant deel van de lezers heeft een leidinggevende functie in het midden- en hoger management of op directieniveau. Ruim 8% is boardroom member of DGA, 27% is manager en 59% is medewerker.

DE KRACHT VAN ENERGEIA

Eigen nieuwsgaring

Het team van vaste redacteuren beschikt over een uitgebreid netwerk en doet eigenhandig verslag van alle belangrijke ontwikkelingen in de markt.

Kwalitatieve niche doelgroep

De informatiediensten van Energeia worden benut door ruim 9.000 energieprofessionals. Lezers werken bij product- en leveringsbedrijven, netbeheerders, grootverbruikers, de overheid, de advocatuur, de consultancy of in de bancaire sector.

Betrokken lezers

Negen van de tien lezers is op dagelijkse basis op professioneel niveau bezig met onderwerpen over energie.

7826

nieuwsbrief abonnees

31118

unieke bezoekers p.m.

148172

Pageviews p.m.

6200

artikelen in de database

De website met need to know content voor en over de energiemarkt.

Energeia Headlines

Ruim 9000 energieprofessionals ontvangen iedere werkdag Energeia Headlines in de mailbox.

Energeia Energy Day

Energeia Energy Day is het jaarlijkse event voor energieprofessionals over actuele thema's die de energiesector in zijn greep hebben.

Energeia Podcasts

Energeia laat beleidsmakers, ondernemers, politici en opiniemakers aan het woord in podcasts. Deze podcasts worden verspreid via BNR Nieuwsradio.

Energeia Energienieuws is dé bron wanneer je alles wilt volgen over energiebeleid. Een must voor iedere energieprofessional. Voor mij zeer waardevol.

Ed Nijpels / Voorzitter van de SER-Commissie Borging Energieakkoord

Ik ben hier vandaag om te netwerken. Het is een groot en breed georganiseerd congres met een goed gemengd publiek.

Martijn Duvoort / Head of Section Renewable Energy Integration DNV GL

Energeia biedt zijn lezers voorsprong. Onafhankelijk, objectief en betrouwbaar. Kwaliteit boven kwantiteit. Betrouwbaarheid boven snelheid. Dankzij deze visie hebben ruim 8.000 energieprofessionals een abonnement.

Wouter Hylkema / Hoofdredacteur Energeia Energienieuws

Het gaat er niet om waar welke verantwoordelijkheid ligt, maar hoe snel we het met z’n allen gaan doen.

Boudewijn Janse de Jonge / Project developer verduurzaming warmte ‎Eneco

ENERGEIA Lezers:

van de doelgroep is man 0

van de doelgroep is vrouw 0

is tussen de 25-54 jaar oud 0

TRILLEMA

Trilemma is de nieuwe naam van VrijhandelsOptiek. Met hun messcherpe observaties geven de auteurs een overzicht van het schaakbord waarop de energiesector zijn stukken positioneert. Energieprofessionals die aan dit schaakbord willen plaatsnemen, die niet terugschrikken wanneer ze een spiegel wordt voorgehouden en die bereid zijn om écht iets te leren, kunnen niet zonder Trilemma.

Lees meer

ENERGEIA ENERGY DAY

Energeia Energy Day is het jaarlijkse event voor energieprofessionals. Deze dag staat in het teken van actuele thema’s die de energiesector in zijn greep hebben. Al twee keer op een rij is het event volledig uitverkocht. Benieuwd naar mogelijkheden op dit event? Neem contact op met salessupport@fdmediagroep.nl.

Ik wil meer informatie

Bekijk Energeia Energy Day 2019