BNR’s Big Five

KOPSTUKKEN UIT VERSCHILLENDE SECTOREN

In BNR’s Big Five voeren Art Rooijakkers of Diana Matroos diepgaande gesprekken met de vijf invloedrijkste personen uit een sector. Van de filmindustrie tot de advocatuur, van de sportmarketing tot de diplomatie; van elke branche of beroepsgroep ontdekt de luisteraar de ins en outs middels interviews met vijf belangrijke spelers. Iedere werkdag heeft Diana of Art één van de Big Five te gast in zijn programma.

BNR’s Big Five wordt elke werkdag live uitgezonden op BNR Nieuwsradio, van 10:00 uur tot 11:00 uur.

DE KRACHT VAN BNR'S BIG FIVE

HOT SHOTS

Art of Diana spreekt de kopstukken uit een bepaalde sector. Interviews die de luisteraar niet wil missen.

HORIZONTALE PROGRAMMERING

Vaste prik voor trouwe luisteraars. Elke werkdag van 10:00-11:00 uur op zender.

MULTIMEDIAAL

BNR's Big Five is niet enkel te beluisteren via zender, maar wordt ook gedistribueerd als podcast via BNR.nl, de BNR app, Spotify en iTunes. Bovendien is een uitzending ook als locatie-uitzending te boeken met een off-air debat.

SPONSOR WORDEN

Lift mee op het journalistieke umfeld van BNR en verbind uw merk aan dit dagelijkse veelzijdige programma. Sponsoring is inclusief een multimediale omlijstingscampagne (print/radio/online). Via alle promotionele uitingen is uw merk zicht- of hoorbaar middels naam, pay-off en logo. Daarnaast staat het vrij om eigen (commerciële) content te plaatsen op de online programmapagina van het programma. Bovendien mag de sponsor alle content van het programma (her)gebruiken voor eigen doeleinden, onder de voorwaarde van bronvermelding. De uitzending wordt ook gepromoot op de BNR Facebookpagina en op het Twitteraccount @BNR.

PROMOTIECAMPAGNE

Radio: 40 promo’s + audioboard met pay-off sponsor. 60 audioboards met pay-off sponsor.

Print: 5x IM op redactiepagina incl. logo sponsor.

Online:  Contentpagina met podcasts, omschrijving afleveringen en eigen content en banners van sponsor.

Event: Bij afname locatie-uitzending: exposure tijdens het live programma.

BNR Nieuwsradio is een commercieel radiostation met een onafhankelijke journalistieke redactie die verantwoordelijk is voor de inhoud en vorm van onze programma’s. Er wordt samengewerkt in het zoeken naar geschikte thema’s, onderwerpen en eventuele sprekers. De (hoofd)redactie bepaalt welke onderwerpen in de uitzending komen.

Interesse?

We helpen jullie graag om een domein te claimen en een boost te geven aan jullie naamsbekendheid! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

NEEM CONTACT OP