BNR The Friday Move

DE JOURNALISTIEKE VRIJDAGMIDDAGBORREL VAN NEDERLAND

Iedere vrijdag tussen 16:00 en 18:30 uur presenteert Wilfred Genee het radioprogramma BNR The Friday Move. Regelmatig wordt dit programma live uitgezonden vanaf een aansprekende locatie in Nederland. Elke week schuiven topgasten aan tafel. Het programma heeft snelheid, humor, scherpte en het karakter van een Amerikaanse talkshow. Redactionele speerpunten zijn politiek, economie, sport en cultuur. De luisteraar krijgt bovendien elk half uur het laatste nieuws, ingebed tussen weersvoorspellingen, verkeersinformatie en muziek. BNR The Friday Move is naast een radioprogramma ook een netwerkevenement, waar de sponsor in de gelegenheid wordt gesteld haar relaties uit te nodigen.

DE KRACHT VAN BNR The Friday Move

informele setting

BNR The Friday Move is voor veel luisteraars vaste prik op de vrijdagmiddag. Het wekelijkse opstapje naar het weekend met Wilfred Genee.

TONE OF VOICE

Het programma vindt een goede balans tussen actualiteit en gezelligheid. Politiek en economie worden besproken, maar ook luchtigere onderwerpen zoals sport en cultuur. Soms is de toon serieus, maar er wordt ook genoeg gelachen.

NETWERKEVENT

BNR The Friday Move leent zich uitstekend voor locatieuitzendingen. Sponsoren krijgen de gelegenheid om relaties uit te nodigen. Beleef live radio bij ú op locatie!

SPONSOR WORDEN

Uw merk verbinden aan dit wekelijkse veelzijdige programma? Via alle promotionele uitingen is uw merk zicht- of hoorbaar middels naam, pay-off en logo aan het radioprogramma. Daarnaast staat het vrij om eigen (commerciële) content te plaatsen op de online programmapagina van het programma. Bovendien mag de sponsor alle content van het programma (her)gebruiken voor eigen doeleinden, onder de voorwaarde van bronvermelding. De uitzending wordt ook gepromoot op de BNR Facebookpagina en op het twitteraccount @BNRFridaymove.

PROMOTIESCHEMA PER WEEK

Radio: 25 promo’s van 25 sec., waarvan 5 sec. voor de sponsor.
Minimaal 12 audioboards van 5 sec. per uitzending (“mede mogelijk gemaakt door”).

Print: 1 aankondigingsadvertentie in Het Financieele Dagblad (1/10e pagina, incl. logo sponsor).

Online: Een programmapagina met content en banners van de sponsor.

Event: Exposure tijdens het live programma. De mogelijkheid een locatie aan te wijzen voor een uitzending, 4 keer per jaar.

BNR Nieuwsradio is een commercieel radiostation met een onafhankelijke journalistieke redactie die verantwoordelijk is voor de inhoud en vorm van onze programma’s. Er wordt samengewerkt in het zoeken naar geschikte thema’s, onderwerpen en eventuele sprekers. De (hoofd)redactie bepaalt welke onderwerpen in de uitzending komen.

Uitzending

Onze gasten

Interesse?

Graag gaan we met u in gesprek om te kijken wat BNR The Friday Move voor uw merk kan betekenen. Wij helpen u graag verder via +31 20 592 8585 of salessupport@fdmediagroep.nl.