BNR locatie-uitzending boeken?

EEN UITZENDING VAN BNR NIEUWSRADIO LIVE VANAF UW LOCATIE

Wist u dat BNR Nieuwsradio regelmatig live uitzendt vanaf verschillende locaties in binnen- en buitenland? Die locatie zou zomaar úw bedrijf of evenement kunnen zijn! Een BNR locatie-uitzending zorgt gegarandeerd voor veel bereik en impact. En het biedt het juiste vermaak en de ideale netwerkgelegenheid. Elke locatie-uitzending gaat gepaard met een multimediale (radio, krant, online) omlijstingscampagne die ervoor zorgt dat uw bedrijf onder de aandacht komt van BNR luisteraars en lezers van Het Financieele Dagblad.

Heeft u interesse in een BNR locatie-uitzending? Neem dan contact op via 020 592 8585 of vul hier uw gegevens in en wij bellen u z.s.m. terug.

DE KRACHT VAN EEN LOCATIE-UITZENDING

ENTERTAINMENT

Hoge entertainmentwaarde. Gegarandeerd veel bekijks en vermaak

NETWERKEN

Een ideaal decor voor uw netwerkevent waar u al uw relaties voor kunt uitnodigen.

UNIEK

Beleef een unieke radio-ervaring live vanaf úw locatie!

Programma’s en hosts

Bekende populaire BNR-programma’s zoals The Friday Move met Wilfred Genee, BNR Zakendoen met Thomas van Zijl of BNR’s Big Five met Roelof Hemmen kunnen als locatie-uitzending worden geboekt. Maar denk ook aan diverse BNR Specials, zoals BNR Digitaal, BNR Beter of BNR De Nationale Autoshow.

BNR is een commercieel radiostation met een onafhankelijke journalistieke redactie die verantwoordelijk is voor de inhoud en vorm van onze programma’s. Er wordt met u als host samengewerkt in het vinden van geschikte thema’s, onderwerpen en eventuele sprekers. De (hoofd)redactie bepaalt welke onderwerpen in de uitzending komen.

Voor het derde jaar in successie een meer dan prettige samenwerking met BNR Nieuwsradio op locatie. Zeker de combinatie van een live uitzending, in combinatie met de spots en trailers, een gouden idee voor elke mediaplanner. Volgend jaar weer!

Donna van Schijndel / Accountmanager Loco Enzo

BNR Nieuwsradio is vanaf het eerste uur mediapartner van de Finance Run. Dit partnership heeft enorm bijgedragen aan de naamsbekendheid en het succes van de Run. De live uitzending van The Friday Move op locatie, levert naast prachtige exposure ook leuke reuring op.

Ben Gosman / Finance Run, een event van Free Style Events

PROCES

BNR Nieuwsradio verzorgt de locatie-uitzending zowel redactioneel als productioneel. Op de locatie wordt de mobiele BNR-studio opgebouwd waar de BNR-presentatoren de gasten voor het programma ontvangen. De uitvoerend producent is de intermediair tussen de sponsor en de redactie. Het is mogelijk om na de uitzending een Off Air gedeelte vorm te geven. Tijdens dit gedeelte wordt in dezelfde setting verder gepraat. Bij interesse in de opname van een podcast kan de BNR-studio worden opgebouwd tot podcaststudio. Deze podcast kan die dag direct aan relaties worden meegegeven.

Promotieschema

Event: Exposure tijdens het live programma op uw locatie.

Radio:

  • 42 radiospots van 20 sec. op BNR, tijdvak ma-zo 06:00-20:00u.
  • 8 promo’s van 30 sec. op BNR met aankondiging programma en locatievermelding sponsor. Tijdvak ma-zo 06:00-20:00 uur.

Print:

  • 1 aankondigingsadvertentie van 96 x 87 mm in Het Financieele Dagblad op de dag van uitzending, met locatievermelding sponsor.
  • 1 eigen advertentie van de sponsor van 96 x 87 mm in Het Financieele Dagblad op de dag van uitzending, onder aankondigingsadvertentie, met boodschap sponsor.

Online: 30.000 impressies rectangle op BNR.nl in de week voorafgaand aan de uitzending, met locatievermelding.

Extra optie

Indien de studio wordt gesitueerd in een open ruimte met veel bezoekers/achtergrond geluid, bieden wij de mogelijkheid om koptelefoons te leveren. Meeluisterend publiek kan dan ongestoord meeluisteren, waardoor er een hoge attentiewaarde ontstaat.

Interesse?

Sponsor worden? Graag gaan we met u in gesprek om te kijken wat een locatie-uitzending voor uw merk of evenement kan betekenen. Tarief op aanvraag. Wij helpen u graag verder via +31 20 592 8585 of salessupport@fdmediagroep.nl