BNR Eyeopeners

Wetenschap op de radio

BNR Eyeopeners is een populair wetenschappelijk radioprogramma over innovatie, gepresenteerd door Meindert Schut. Er worden originele en baanbrekende oplossingen gevonden voor uitdagingen waar de maatschappij voor staat. Geen vergezichten voor over vijftig jaar, maar toegespitst op wat nu mogelijk is.

Het programma wordt dinsdag van 15:00 tot 15:30 uur uitgezonden.

DE KRACHT VAN BNR Eyeopeners

Professionele Doelgroep

Het programma bereikt professionals en iedereen die vooruit wilt kijken.

Oplossingsgericht

Tijdens de uitzending wordt samen met de gasten naar baanbrekende oplossingen gezocht voor problemen waar de maatschappij tegen aanloopt.

Innovatief

De gasten staan aan de wieg van grote innovaties, het programma richt zich daarmee iedere week op de toekomst.

op locatie

BNR Eyeopeners live kan worden gekoppeld aan een event en opgenomen op locatie.

SPONSOR WORDEN

Uw merk verbinden aan dit innovatieve programma? Het programma wordt elke dinsdag uitgezonden. U verbindt zich middels uw merknaam, pay-off en logo aan het programma. Dit betekent dat u in alle promotionele uitingen zicht- of hoorbaar bent. Daarnaast staat het vrij om eigen (commerciële) content te plaatsen op de online programmapagina van het programma. Bovendien mag de sponsor alle content van het programma (her)gebruiken voor eigen doeleinden, onder de voorwaarde van bronvermelding. De uitzending wordt ook gepromoot op de BNR Facebookpagina en op het Twitteraccount @BNRInnovatie.

PROMOTIESCHEMA PER WEEK

Radio: 18 promo’s van 25 sec., waarvan 5 sec. voor de sponsor. Minimaal 8 audioboards per week (5 sec).

Print: 1 advertentie in Het Financieele Dagblad van 96 x 108 mm, incl. sponsorlogo.

Online: een online programmapagina met content en banners van de sponsor.

BNR Nieuwsradio is een commercieel radiostation met een onafhankelijke journalistieke redactie die verantwoordelijk is voor de inhoud en vorm van onze programma’s. Er wordt samengewerkt in het zoeken naar geschikte thema’s, onderwerpen en eventuele sprekers. De (hoofd)redactie bepaalt welke onderwerpen in de uitzending komen.

Uitzending

Interesse?

Graag gaan we met u in gesprek om te kijken wat BNR Eyeopeners voor uw merk kan betekenen. Wij helpen u graag verder via +31 20 592 8585 of salessupport@fdmediagroep.nl.