BNR Digitaal

Digitalisering omarmen?

BNR Digitaal gaat over alles wat maken heeft met digitalisering. Presentator Herbert Blankesteijn schakelt tussen internet, computer en telefonie. Hij ontvangt diverse tech-insiders en snijdt hot topics aan zoals the Internet of Things, cybersecurity, digital transformation, gaming, apps, drones, robotica en digitaal geld.

Het programma wordt elke woensdag van 15:00 tot 15:30 uur uitgezonden.

DE KRACHT VAN BNR Digitaal

Claim Digitalisering

Hét radioprogramma waarin alles gerelateerd is aan digitalisering, uw merk is zichtbaar bij alles wat hier mee te maken heeft.

Tech gasten

BNR presentator Herbert Blankesteijn bespreekt samen met relevante gasten de trends en ontwikkelingen op het gebied van digitalisering die van invloed zijn op het leven, werk en de samenleving.

Unieke Doelgroep

De luisteraars van BNR Digitaal zijn zakelijke beslissers, professionals en welstandigen.

SPONSOR WORDEN

Digitalisering claimen en uw merk verbinden aan dit programma? Het programma wordt elke woensdag uitgezonden. U verbindt zich middels uw merknaam, pay-off en logo aan het programma. Dit betekent dat u in alle promotionele uitingen zicht- of hoorbaar bent. Daarnaast staat het vrij om eigen (commerciële) content te plaatsen op de online programmapagina van het programma. Bovendien mag de sponsor alle content van het programma (her)gebruiken voor eigen doeleinden, onder de voorwaarde van bronvermelding. De uitzending wordt ook gepromoot op de BNR Facebookpagina en op het Twitteraccount @BNRTech.

PROMOTIESCHEMA PER WEEK

Radio: 18 promo’s van 25 sec., waarvan 5 sec. voor de sponsor. Minimaal 8 audioboards per week van 5 sec. (“mede mogelijk gemaakt door”).

Print: 1 advertentie in Het Financieele Dagblad van 96 x 108 mm, incl. logo sponsor.

Online: Een online programmapagina met content en banners van de sponsor.

BNR Nieuwsradio is een commercieel radiostation met een onafhankelijke journalistieke redactie die verantwoordelijk is voor de inhoud en vorm van onze programma’s. Er wordt samengewerkt in het zoeken naar geschikte thema’s, onderwerpen en eventuele sprekers. De (hoofd)redactie bepaalt welke onderwerpen in de uitzending komen.

Uitzending

Interesse?

Graag gaan we met u in gesprek om te kijken wat BNR Digitaal voor uw merk kan betekenen. Wij helpen u graag verder via +31 20 592 8585 of salessupport@fdmediagroep.nl.