BNR De Nieuwe Wereld

De wereld ontdekken

In BNR De Nieuwe Wereld worden toekomstscenario’s onderzocht aan de hand van de ‘Wat als…’ vraag. Trends die een grote impact zullen hebben op onze maatschappij en het bedrijfsleven worden geïdentificeerd en uitgeplozen. De focus ligt daarbij op digitalisering en technologische ontwikkelingen. Meerdere deskundige sprekers uit zowel binnen- als buitenland komen aan bod. De luisteraar wordt meegenomen op verkenningstocht naar de wereld die nog komen gaat en voelt zich onderdeel van het programma.

Het programma wordt elke maandag van 15:00 tot 15:30 uur uitgezonden.

DE KRACHT VAN BNR De Nieuwe Wereld

Uniek bereik

Onder zakelijke beslissers, professionals en welstandigen.

Afwijkend format

Het programma valt op door het afwijkende format in documentaire stijl, wat uniek is binnen de BNR programmering.

Energiek programma

De tone of voice is energiek. Het programma wordt vlot gemonteerd en blijft de luisteraar boeien van begin tot eind.

SPONSOR WORDEN

Uw merk verbinden aan dit wereldse programma? Het programma wordt elke maandag uitgezonden. U verbindt zich middels uw merknaam, pay-off en logo aan het programma. Dit betekent dat u in alle promotionele uitingen zicht- of hoorbaar bent. Daarnaast staat het vrij om eigen (commerciële) content te plaatsen op de online programmapagina van het programma. Bovendien mag de sponsor alle content van het programma (her)gebruiken voor eigen doeleinden, onder de voorwaarde van bronvermelding. De uitzending wordt ook gepromoot op de BNR Facebookpagina en op het Twitteraccount @BNR.

PROMOTIESCHEMA PER WEEK

Radio: 18 promo’s van 25 sec., waarvan 5 sec. voor de sponsor. Minimaal 8 audioboards per week van 5 sec. (“mede mogelijk gemaakt door”).

Print: 1 advertentie in Het Financieele Dagblad van 96 x 108 mm, incl. logo sponsor.

Online: Een online programmapagina met content en banners van de sponsor.

BNR Nieuwsradio is een commercieel radiostation met een onafhankelijke journalistieke redactie die verantwoordelijk is voor de inhoud en vorm van onze programma’s. Er wordt samengewerkt in het zoeken naar geschikte thema’s, onderwerpen en eventuele sprekers. De (hoofd)redactie bepaalt welke onderwerpen in de uitzending komen.

Uitzending

Interesse?

Graag gaan we met u in gesprek om te kijken wat BNR De Nieuwe Wereld voor uw merk kan betekenen. Wij helpen u graag verder via +31 20 592 8585 of salessupport@fdmediagroep.nl.